Veselý karnevalový parník vyrazí na cestu už 12. června | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Veselý karnevalový parník vyrazí na cestu už 12. června

U příležitosti oslav 5 let fungování nejveselejší kavárny v Brně, Veselé kavárny, si vás dovolujeme pozvat na veselou akci na brněnské přehradě!

Veselý karnevalový parník vypluje v neděli 12. června z přístavište v Bystrci a pojede zhruba pod hrad Veveří a zpět (plavba bude trvat necelé 2 hodiny). Na palubě budou herci divadla Koráb, kteří pro vás budou pouštět veselé písničky, organizovat malé soutěže a dětem vyrobí z balónků nejrůznější postavičky či zvířátka.
 
Cestou k hradu Veveří bude dětem ponechán čas pro vnímání zážitku z lodi i okolí a na cestě zpět se pak v podpalubí rozjede ta pravá karnevalová zábava, na kterou jste zvyklí z akcí ve Veselé kavárně.
 
Po celou dobu bude pro děti i dospělé  k dispozici drobné občerstvení zdarma.Karnevalové masky alespoň pro děti jsou vítány.  Akce je jedinečná také proto, že parník Dallas, na kterém poplujete, bude v letošním roce na brněnské přehradě naposledy! První parník odjede v 11 hodin přesně a do přístavište se vrátí ve 12:45 hodin. Druhý parník odjede v 13:15 hodin a do přístavište se vrátí v 15 hodin. Odjezd obou parníků bude od bílé kotvy. Doporučujeme přijít o něco dříve, protože parník nemůže čekat na opozdilce:)

Vstupenky si mužete zakoupit přímo ve Veselé kavárne a jejich cena je 300,- Kc za dospělého a 250,- za dítě. Kapacita je z důvodu bezpečnosti a hlavně kvůli pohodlí účastníků poměrně omezená, proto s nákupem vstupenek neváhejte!
A pokud rádi soutěžíte, hlídejte si sekci Soutěžte, kde proběhne blesková soutěž právě o listky na parník!

Více informací najdete na www.vesela-kavarna.cz 
 

23. 5. 2011



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře