Velkolepá karnevalová show | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Velkolepá karnevalová show

Úžasný letní karnevalový den pro malé i velké. Doporučená výbava všech návštěvníků je karnevalový kostým. Přijďte v kostýmu svého oblíbeného hrdiny a zúčastněte se soutěže o nejlepší masku. Budeme si hrát, tančit, soutěžit a hlavně se dobře bavit. Nebude chybět ani průvod masek a samozřejmě klasický program Šiklova mlýna s krásnými divadly a Velkou zvířecí a westernovou show v největším přírodním amfiteátru v České republice. Celý den si také můžete užít spoustu zábavných atrakcí pro děti i dospělé nebo divokou řeku a megatrampolínu v aquaparku. Večer nás pak opět čeká bláznivé představení Tricho Mechico, pod taktovkou našich špičkových herců ze Šiklova mlýna. Již další sobotu 12.7. se můžete těšit na Velký den koní.

V 10 hodin se odstartuje sobotní karnevalový den na Šiklově mlýně. Již v 11 hodin a 30 minut je na programu humorné divadelní představení pro děti, ale i dospělé o Karbaníkovi Jimovi. Po druhé hodině se můžeme těšit na novou Zvířecí show, která tento rok doplňuje westernovou show. V 16 hodin vypukne velký průvod masek a soutěž o nejlepší kostým. Po 17. hodině shlédneme opět v amfiteátru dramatický ale i dojemný příběh Návrat. Celý den budou program v amfiteátru doplňovat menší vystoupení na náměstí a opět budou v provozu zábavné atrakce pro celou rodinu po celém areále Šiklova mlýna. Na devátou hodinu večerní si přichystali program naši skvělí herci a v mexickém bláznivém duchu podají jednu ze známých her.  V noci to pak všichni můžete rozjet při skvělé dicso party a nebudou chybět ani strašidelní jízdy vláčkem.  Po celý den jsou také otevřeny parky v Dolní Rožínce Strašidelný zámek Draxmoor a Fotopark Krokodýl.

 

 

 

 

 

 

30. 6. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře