Vánoční Bazááár v Divadle Semafor bude opět pomáhat! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vánoční Bazááár v Divadle Semafor bude opět pomáhat!

Druhý prosincový víkend se koná již tradiční akce  – Vánoční Bazááár v Divadle Semafor. A my budeme opět u toho.

Kulturně-charitativní akce organizovaná Nadačním fondem Šestý smysl ve spolupráci s Městskou částí Praha 6 nabídne spoustu zábavy pro malé i velké a pomůže čtyřem dětem, které neměly ve svém krátkém životě moc štěstí.                        

V pátek 11. prosince v 15 hodin začíná akce otevřením bazaru zajímavých věcí z  dobročinné sbírky kterými můžete obohatit nadílku pod vánočními stromky. I já jsem na prvním bazaru kupovala dětské knížky a hračky prakticky za pár korun. A dodnes jsou u dětí oblíbené.

Zábavný večer odstartuje v 18 hodin vystoupení vokálního sboru Lucky Voice Band.

V 19.30 zahájí svou velkou jízdu Simona Babčáková s improvizační skupinou herců a hudebníků NO A. Kostýmovaná improvizovaná inscenace vznikne přímo na jevišti. Můžete se těšit na hodinu vzniku a zániku vtipného dramatu během jednoho večera. Jen pozor - dětem a mládeži do 15 let nepřístupno! 

Ve 21 hodin populární skupina APRIL zakončí večer výběrem hitů.

V sobotu 12. prosince otevírá bazar již v 10 hodin.  Zábavné odpoledne bude mezi 15 až 18 hod patřit dětem.

Na nejmenší diváky se těší Miksle v Piksle. Děti zvedne ze židle interaktivní představení studia Damúza  Deset-dvacet-Sova! a v 18 hodin vystoupí populární Bombarďák.

Večer rozezní své nástroje skupina Tata/Bojs s akustickým koncertem a od 22 hodin si všichni můžete užít při Silent Party v podání DJ Mardoši, který měl vloni obrovský úspěch.

Letos bude výtěžek Vánočního Bazáááru 2015 věnován dětem, které nepoznaly radostné dětství, špatných zážitků mají na rozdávání, chybí jim teplo domova i hřejivá náruč někoho z rodiny.

Míša (12 let) byla do dětského domova umístěna spolu s bratrem již ve věku tří let. O jejího bratra se nyní stará pěstounská rodina, takže Míša zůstala v dětském domově bohužel sama. V jejím životě tak převládá smutek nad dětskou radostí a bezstarostností.

Viktorka (11 let) je hudebně nadaná. Od dětství jí týrala matka, která aktuálně čelí trestnímu soudu. O týrání dívky matkou věděla i široká rodina, která však záležitost neřešila. Babička ze strany matky byla  dokonce pediatrem dívky. Psychické útrapy jí dostaly až na psychiatrickou kliniku, kde již v útlém věku prošla léčbou. Z rodiny se o ni nikdo nechce starat, a tak byla umístěna do dětského domova.

Bratři Roman (13 let) a Denis (11 let) žili s matkou v azylovém domě. S narozením Denise se otec přestal o rodinu zajímat. Matka nebyla schopna dětem zajistit potřebnou docházku do školského zařízení a vhodné prostředí pro výchovu dětí. Oba bratři jsou od r. 2011 umístěni do Dětského domova. Děti jsou šikovné, vynikají ve sportovních aktivitách.

Do projektu můžete také přispět jakoukoliv finanční částkou. Nadační fond má zřízenu veřejnou sbírku (S-MHMP/1241484/2013) a k ní je přiřazen speciální bankovní účet, tzv. transparentní: 107-5920070207/0100, zřízený u Komerční Banky. 

Více o Nadačním fondu Šestý smysl se dočtete zde

Tak neváhejte a určitě s přijďte podívat. My tam budeme stoprocentně. 

Za redakci Kam s dětmi Magda Dlouhá 

29. 11. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře