VÁNOČNÍ BAZÁÁÁR v Semaforu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

VÁNOČNÍ BAZÁÁÁR v Semaforu

Třetí adventní víkend vrcholí přípravy na vánoce a dětské dychtění po dárcích a čekání na Ježíška stoupá. Dopřejte jim (i sobě) kulturní zážitek a trochu povyražení, ať jim čekání rychleji uteče.

Udělejte si čas v pátek 12. a v sobotu 13. prosince a vydejte se do divadla Semafor na VÁNOČNÍ BAZÁÁÁR. V prostorách divadla si můžete s dětmi v klidu a pohodě užít kulturní a charitativní program, který pro všechny zájemce ZDARMA pořádá Nadační fond Šestý smysl. Děti, i ty starší, si užijí zajímavá vystoupení, ti nejmenší se mohou zapojit do tvůrčí dílničky, a navíc poznají pravou divadelní atmosféru. Všichni návštěvníci mohou využít nabídku na zakoupení nejrůznějších předmětů v rámci probíhajícího Vánočního Bazáááru, které tak mohou rozšířit jejich zásobu vánočních dárků.

V divadle Semafor startuje Vánoční Bazááár v pátek 12. prosince již od 14 hodin a kulturní program zahajuje v 18:30 principál divadla Jiří Suchý, po něm vystoupí skupiny HM a April. V sobotu 13. prosince se otevírají dveře divadla již v 10 hodin a dárky budou k dispozici celý den. Odpoledne čeká na návštěvníky v 15:30 Kašpárek v rohlíku, po něm pak skupiny Live music Superheroes, Sunflower Caravan a ve 20:15 přichází na řadu hlavní bod programu – skupina Tata Bojs. Po 22. hodině pak závěrečnou zábavu s tancem doprovodí DJ Mardoša.

Vánoční Bazááár je kulturně-charitativní akce, kterou pořádá Nadační fond Šestý smysl a jejímž cílem je nejen přítomné návštěvníky pobavit, ale hlavně získat finanční prostředky na podporu dětí z Prahy 6, které se nacházejí v obtížných životních situacích.Příběhy vybraných dětí, kterým letos konkrétně příchozí pomůžou svým příspěvkem (nákupem předmětů), naleznete ZDE!. 

Užijte si krásné adventní dny a přijďte se pobavit a podpořit dobrou věc!

 

 

8. 12. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře