Ukončete nástup, dveře se otvírají | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ukončete nástup, dveře se otvírají

Ach....mám je ráda čím dál víc...!! Ale budu se fakt moc snažit, aby tato recenze byla nezaujatá a objektivní :)

Říká Vám něco Cirk La Putyka? Jatka 78? Tahle parta se rozhodla, že pole své působnosti rozšíří i na dětské publikum (ne poprvé) a uspořádala odpoledne pro děti, plné divadla, akrobacie, malování, lepení, skákání...

Prostory tohoto divadla/galerie/tělocvičny/zkušebny se nacházejí mezi pavilony 7 a 8 pražské holešovické tržnice. Kdo jde poprvé a nezná to tam: vydržte, najděte, stojí to za to! 

Dnešek začínal v 16 hod výtvarným a akrobatickým workshopem. Věkové omezení? Co to je..? 
První místnost: Klacky, látky, papír, ruličky od toaleťáku, papíry, šňůry, stuhy, vlna, plasty....
Druhá místnost: trampolína velká, trampolína obrovská, trapolína menší, trampolína malá, zavěšené látkové popruhy na akrobacii...

V obou místnostech: Děti! A skvělí "instruktoři" z řad souboru Cirk La Putyka. Úplně nevím jak popsat atmosféru. Dětí plno, chaos, všichni zkoušeli všechno a přes to tam vládl jakýsi řád a děti i rodiče věděli, co si dovolit ještě můžou a co už je naopak přes čáru. Taková nějaká soudržnost a pospolitost bych jako řekla..:)

Na pořadu dne byly taky tři divadelní představení. O kohoutkovi a slepičce, o Tučnácích a Noemově Arše a pak Loutková pohádka. Já jsem se prostě bavila...! Miluju Svěráky a jejich pohádky, protože je to záruka toho, že bavit se budou nejen děti, ale taky já. A tato představení mě překvapila (mile) tím stejným "vedlejším efektem" No co byste řekli například Vodě, která "tomu dala, tomu víc, tomu málo a tomu nic..." nebo tučňákům, kteří na Archu propašovali v lednici kámoše navíc..? Skvělé bylo i to, že vždy, když se divadelničilo, workshopy "nepremávaly" a děti se uklidněně a soustředěně srocovaly v divadelních sálech..
O občerstvení taky nouze není..Nápoje a pochutiny pro děti i dospělé a pokud vyhladovíte, můžete vyběhnout ven na tržnici.

Bylo to super. vzorek mnou testovaných osob byl rozsáhlý 2 - 59 let a všichni se bavili a udrželi pozornost :)
Když jsem pak mluvila s manažerem Štěpánem Kubištou, bylo mi řečeno, že můžu ven s informací, že od října budou v sobotu pravidelná představení pro děti, na Mikuláše pravděpodobně dvoudenní akce zaměřená na nebe, peklo...a možná i nějaká ta cirkusová školka by se našla..:)
Moc si přeju, aby všechno tohle vyšlo, protože originálních akcí pro děti ještě pořád není jako hub po dešti. A na tyhle bych chodila vážně ráda!

Pro Kam s dětmi navštívila, otestovala, nafotila a sepsala Katka Ševčíková & Comp.

25. 6. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře