Šiklův mlýn rozzářila světelná a ohňová show | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Šiklův mlýn rozzářila světelná a ohňová show

Rodeo arénu na Šiklově mlýně opět po roce ovládl oheň, světelná show a kaskadérské kousky na koních, při kterých se tajil dech. To vše bylo spojeno v nádherný bájný příběh plný vzrušení a adrenalinu. Nechyběly krásné tanečnice představující symbol zrození, krásná souhra mezi koněm a jezdcem představující symbol souznění nebo jezdci na koních projíždějící ohnivými branami a opravdu dechberoucí světelná a ohňová show. Ale jak už to v příbězích bývá, na scénu vstoupilo také zlo. Dobro však nakonec zvítězilo a diváci tak byli svědky opravdu nádherného zakončení.  Vše bylo doplněno ohnivými efekty, které krásně dokreslovaly celý příběh. Každý milovník ohňostrojů byl jistě ohromen ze závěrečného megaohňostroje doprovázeného hudbou.

Program začal tradičně již v 10 hodin ve westernovém městečku i v indiánské vesnici. Nechyběl bohatý program na náměstí, jako byla taneční vystoupení, přehlídka dobového spodního prádla, rekonstrukce nejslavnější přestřelky Divokého západu z roku 1881 a neuvěřitelné kousky předvedla také hadí žena. V odpoledních hodinách jsme se také seznámili se světem kovbojů, indiánů koní i dalších zvířátek ve westernové a zvířecí show. Nechyběl ani dramatický příběh z divokého západu Návrat. Na 22. hodinu se všichni přesunuli na Rodeo arénu, kde jsme netrpělivě čekali, až se areál ponoří do tmy a může začít ta pravá ohňová show.  Šiklův mlýn se svou show opět předvedl, že si zaslouží pojmenování největší zábavní areál v České republice a všichni se již těšíme zase za rok na další vydařenou ohňovou show. Již příští sobotu 2.8. přivítáme všechny piloty a milovníky letadel na sedmém ročníku oblíbené Aeroshow. Hlavním hostem bude Martin Šonka pilot světové série Red Bull Air Race, který předvede svou bezkonkurenční akrobatickou leteckou exhibici. Těšit se můžete na akrobatické prvky vrtulníku a ostatních speciálních letounů.

 

27. 7. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře