Šiklův mlýn roztančil taneční festival | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Šiklův mlýn roztančil taneční festival

Sobota 19.7.2014 patřila všem milovníkům tance a westernu. Jako již tradičně každý rok se sjeli do Šiklova mlýna desítky tanečníků z celé republiky ale i ze zahraničí. Sobotní mimořádná akce pod názvem „Taneční festival“ velkolepě uzavřela celotýdenní kurz country tanců „Americký týden“. Velký den to byl právě i pro tyto účastníky kurzu, pro které bylo vystoupení před diváky nabitou tribunou vyvrcholením celotýdenního pobytu. Výjimečný víkend to byl i pro samotné organizátory Jiřího "Jeffa" Vašáka a jeho pražskou taneční skupinu Caramella, kteří tento rok na Šiklově mlýně oslavili 20. ročník. Během celého dne se představila velká spousta skupin např. skupina Calipso, Klepeto, Black & White nebo slovenská skupina Harlekýn Nižná. Tančil se line dance s moderními prvky hudby i tance, klasické americké country, clogging nebo square dance, který se tancuje ve čtverylkách na jednoduchou anglickou nápovědu. Snad každý příznivec westernu se pak nemohl dočkat 18. hodiny a 30. minuty, kdy městečko navštívil samotný představitel hlavní role v nejlepším českém westernu Karel Fiala alias Limonádový Joe. Sám se pak i zúčastnil a ztvárnil hlavní roli ve večerní crazy show Westernové nebe. Návštěvníci si také mohli odnést fotografii či podpis této známé legendy. Program v amfiteátru byl uzavřen krásným velkolepým ohňostrojem. I po večerní show byla noc stále ještě mladá, tak kdo ještě neměl zábavy dost, mohl pokračovat tanečkem na diskotéce před Saloonem nebo se svést strašidelným vláčkem. Byla to úžasná atmosféra, a tak není divu, že se končilo až k ránu.

Již od ranních hodin bylo v městečku Šiklova mlýna i v celém areálu veselo a všude panovala výborná nálada. Program tanečního festivalu doplňoval klasický westernový program v městečku. V areálu jste také mohli navštívit ČEZ Energy zónu, kde se hrálo o zajímavé ceny a mohly jste si odpočinout od sluníčka v relax koutku, které v sobotu opravdu hřálo.

Po 15. hodině jsme mohli shlédnout první část tanečního festivalu na městečku a úderem 18. hodiny pak pro tanečníky vygradoval večer druhou částí tanečního festivalu. Celý týden byli tanečníci pod vedením zkušených instruktorů. Line dance byl pod vedením Romany Kubíčkové, clogging vedl Jan Kudláček, square dance David Dvořák a klasický country tanec vedl přímo Jiří Vašák. Věříme, že si den ale i celý americký týden všichni náležitě užili a již teď se těšíme na příští rok.

Partner akce: Skupina ČEZ, http://www.cez.cz/.

 

21. 7. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře