Puzzle Duo – Učím se počítat | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Puzzle Duo – Učím se počítat

Většina malých dětí miluje skládání puzzle. Aniž by o tom věděly, trénují schopnost koncentrace, logického myšlení a schopnost plánovat. Pro děti zhruba od 3 let věku doporučujeme puzzle s většími dílky z pevného kartónu, aby se dobře skládalo i malým ručičkám. Francouzská  firma Djeco takových nabízí celou řadu. Jako novinku představujeme krásné Puzzle – učím se počítat. V krabičce je celkem 20 nádherně designově zpracovaných dílků. Úkolem dětí je přiřadit zvířecí rodinku ke správě očíslovanému vagónku (každý vagónek se skládá ze dvou dílků).

Ale nemějte strach, čísla umět nemusejí, dílky jsou pestrobarevné a i menší děti snadno poznají, co kam patří. Jakmile si vagónky poskládají, jednoduchým způsobem je spojí do jednoho dlouhého vlaku. Pro děti od čtyř let, které začnou projevovat první zájem o čísla, je to zároveň skvělá příležitost naučit se čísla od 1 do 10

Autor: www.agatinsvet.cz

 

21. 4. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře