Procvičte paměť | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Procvičte paměť

Vánoční dárky se rozdělují na měkké a tvrdé. Mezi dětmi jsou jednoznačně oblíbenější ty druhé. A mezi tvrdými dárky by každý rok měla být alespoň jedna hra. Ideální variantou je zábavná hra, při které se hráči něco zajímavého dozvědí nebo si procvičí své dovednosti. A měla by bavit nejen děti, ale i jejich rodiče. Právě taková je hra Paměť 3D, kterou letos pro Ježíška připravila společnost Pexi, specialista na naučné a vzdělávací hry.   

Procvičte paměť

Už Mark Twain tvrdil: „Jsme tím, co si pamatujeme.“ A aby naše paměť nezahálela, je dobré ji občas potrénovat. Nejlépe hravou formou. Hra Paměť 3D cvičí nejen schopnost zapamatovat si barvy, ale prověří i postřeh a zručnost. Jako jedna z mála naučných her cvičí také prostorovou představivost hráčů. Ti mají za úkol poskládat barevné kostky podle vzoru na vybraných kartách. Obtížnost hry je možné nastavit výběrem karet ke hře, podle momentálního věkového složení hráčů, takže zapojit se mohou malí i velcí.     

Hra paměť 3D patří do kolekce více než 50 naučných a vzdělávacích her společnosti Pexi, které vydává pod značkou Alexander a v obchodech je poznáte podle obrázku „Moudré sovy“. Další hry uvedené série pomáhají rozvíjet slovní zásobu a vyjadřování (Povím ti, mami), rozpoznávat barvy a tvary (Splašené žetonky), procvičovat čtení (Písmenko k písmenku) nebo počítání (Supermatematik).  

Naučné hry s logem „Modré sovy“ již získaly ocenění Správná hračka, Grand Prix veletrhu hraček i Hračka roku.

22. 9. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře