Představujeme seriál VALACHY TOUR ve Velkých Karlovicích | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Představujeme seriál VALACHY TOUR ve Velkých Karlovicích

Seriál VALACHY TOUR – to je celkem pět závodů v různých disciplínách odehrávajících se celoročně v oblasti Velkých Karlovic v Beskydech. Letos přinese významnou novinku pro děti.

 

Dětské závody pořádané v rámci VALACHY TOUR na kratších tratích budou letos poprvé průběžně bodovány stejně jako u dospělých. Na závěr celé série tak budou vyhlášeni nejen absolutní vítězové mezi muži a ženami, ale také mezi dětmi. Malí sportovci mají startovné na všech závodech VALACHY TOUR zdarma.

„Naším cílem je motivovat děti bez rozdílu věku a výkonnosti ke sportování, probudit v nich soutěživého ducha, naučit pravidlům fair play a respektu k ostatním, umožnit jim zažít pocit „skutečného“ závodníka. Dětská VALACHY TOUR není určena jen pro aktivně sportující děti ze sportovních oddílů, ale opravdu pro všechny,“ uvedl prezident VALACHY TOUR Vladimír Sušil.

Rodinám s dětmi se tak nabízí ideální příležitost prožít společný den při sportovní aktivitě v krásné přírodě Beskyd. Pro dospělé jsou při VALACHY TOUR připraveny vždy dvě tratě různé délky a náročnosti, aby si na své přišli jak rekreační sportovci, tak i ti, kteří vyhledávají náročnější výzvy. Pro dětské kategorie jsou trasy přizpůsobovány s ohledem na věk. Děti přitom závodí ve stejných disciplínách jako dospělí, takže se letos utkají nejen v „obvyklém“ běhu či závodu na horském kole, ale také například v duatlonu či triatlonu.

„Tratě jsou pro děti přívětivé, hlavním kritériem je bezpečnost. Jsou naplánovány tak, aby je dokončilo každé dítě ve své věkové kategorii,“ doplnil Vladimír Sušil.

Například při první akci – závodu na běžkách NOČNÍ STOPA VALACHY v sobotu 28. února – bude připraveno rozpětí od trasy 100 metrů pro děti do 4 let až po 1 200 metrů pro 16leté školáky a školačky.

VALACHY TOUR návštěvníkům vždy nabízí i doprovodný program a také příležitost potkat na startu známé sportovní osobnosti, které svou účastí seriál podporují. Navíc mohou rodiče s dětmi využít i řadu dalších aktivit pořádajícího Resortu Valachy – lyžování ve Ski areálu Razula, v létě zábavu v dětském parku Razulák, projížďky na segwayi či procházku po Kulíškově naučné stezce a trase Hledej poklad na Galiku, k tomu celoročně koupání v termálních bazénech relaxačního centra Wellness Horal.

Děti se samozřejmě mohou účastnit i jednotlivých závodů VALACHY TOUR a bojovat o dílčí medaile a ceny. Pokud chtějí být vyhodnoceny i v rámci celého seriálu, musí se zúčastnit alespoň čtyř z celkem pěti závodů. Registrace dětí lze provést on-line na www.valachytour.cz

 

TERMÍNY ZÁVODŮ 2015

28. 2.               NOČNÍ STOPA VALACHY (běžky)

9. 5.                 VALACHY DUATLON (běh – kolo – běh)

11. 7.               BIKE VALACHY (kolo)

7. 8.                 VALACHY MAN (plavání – kolo – běh)

24. 10.             BĚHEJ VALACHY (běh)

Snad jsme vás navnadili k návštěvě Velkých Karlovic a přejeme hodně zážitků při některém ze závodů seriálu Valachy tour! :-)

20. 2. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře