Představujeme nový dětský film PÍSEŇ MOŘE | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Představujeme nový dětský film PÍSEŇ MOŘE

Náš portál Kamsdetmi se stal hrdým partnerem nového animovaného filmu pro děti PÍSEŇ MOŘE. Do českých kin ho přináší distribuční společnost Aerofilms, premiéra je naplánována na 19. března 2015.

V bájné krajině starých Keltů žije na osamělém majáku otec s dcerou a synem. Život celé rodiny se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy se ukáže, že malá dcerka je poslední z tuleních víl. Jedině ona totiž může písní moře zachránit všechny pohádkové bytosti, které proměnila v kámen čarodějnice Macha. Irský režisér Tomm Moore přináší nádherně animovaný svět keltských mýtů a silné vyprávění o síle mateřské a sourozenecké lásky. Film Píseň moře vynesl mladému režisérovi nejen srovnání s největšími mistry animovaného filmu, ale také nominaci na Oscara.

„Nestává se často, že Aerofilms distribuuje dětský film... Až jsme viděli Píseň moře. Tento silně emotivní zázrak s mimořádným příběhem nás okouzlil natolik, že jsme se rozhodli ho zpřístupnit nejen našim ,běžným‘ divákům, ale i těm nejmenším, a zadali jsme výrobu dabingu." říká Jiří Šebesta ze společnosti Aerofilms.

Pozvání k účasti na tvorbě české zvukové verze filmu přijala držitelka Oscara, zpěvačka a skladatelka Markéta Irglová. „Skladba z filmu Píseň moře se mi stejně jako film celý moc líbí. Je v ní poezie a příroda a láska a moře a mýty, vše, co mám sama ráda. A Irsko, samozřejmě....“ vysvětluje Markéta Irglová, proč na nabídku spolupráce kývla.

Více informací o filmu: www.pisenmore.cz

Dabovaný trailer: http://youtu.be/Y1yoxoQK_Bk

Trailer v původním znění s titulky: http://youtu.be/Jc6uqpfyV6Y

 

Píseň moře (Song of the Sea) 

 Irsko / Dánsko / Belgie / Lucembursko / Francie 2014

Režie: Tomm Moore 

Námět: Will Collins, Tomm Moore 

Hudba: Bruno Coulais

V originálním znění: Brendan Gleeson, Fionnula Flanagan, David Rawle, Pat Shortt, Jon Kenny, Lisa Hannigan, Lucy O'Connell a další... 

V českém znění: Markéta Irglová, Miroslav Krobot, Matěj Převrátil, Klára Nováková, Libuše Švormová, Petr Lněnička a další...

13. 3. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře