Před Šestkou přistane letadlo plné her a zábavy – bude zde parkovat až do září | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Před Šestkou přistane letadlo plné her a zábavy – bude zde parkovat až do září

Nevídáno, neslýcháno! To, že se Obchodní centrum Šestka nachází kousek od Letiště Václava Havla, ví každé malé dítě z Prahy 6, ale nikdo by nečekal, že jedno letadlo přistane přímo před Šestkou. Krásné dřevěné hřiště v podobě letadla, prolézačky, houpačky, pískoviště, skákací atrakce a k tomu všemu každodenní naučný a zábavný program. To vše bude pro děti i jejich rodiče k dispozici zdarma od 18. července až do 18. září.

Pro děti jsou prázdniny nejlepším obdobím v roce, pro rodiče to jsou ale starosti, co si se svým malým pokladem počnou. „Neustále přemýšlíme, jak i nadále rozvíjet služby pro rodiny s dětmi. Naším cílem je, aby se u nás cítili dobře nejen naši návštěvníci, ale i dítka, která mnohdy musí brát s sebou. Nechceme, aby pro děti byla návštěva našeho Obchodního centra otrava, ale naopak radost. I proto po loňském úspěchu realizujeme již podruhé dětské hřiště s pestrým animátorským programem před Šestkou,“ vysvětluje Leoš Pajer, marketingový manažer OC Šestka.

Program bude mít každý týden jiné téma, takže rodiče nemusí mít strach, že by se děti na hřišti nudily. Děti si budou nejen hrát, ale také zjistí spoustu zajímavých informací o Starověkém Egyptě či vesmíru. Navíc na každého malého návštěvníka Dětského hřiště čeká i malá odměna. Program bude probíhat od pondělí do pátku od 13 do 19h, v sobotu a neděli od 10 do 19h. Další informace k dispozici na www.oc-sestka.cz a na www.facebook.com/ocsestka.

Hned během prvního víkendu se z dětí stanou malí dobrodruzi a vydají se do Džungle, od pondělí 21. července pak budou objevovat krásy Starověkého Egypta. Z toho je ovšem vyžene nefalšovaná Pirátská výprava, která se vydá na Cestu kolem světa. Od té už je to jen kousek k Vesmírné Expedici. Poté, co malí kosmonauti přistanou zpět na zem, předvedou svou kreativitou a zručností, jací jsou Šikulové, no a všechno to na konci srpna uzavře Malá olympiáda. Hřiště ovšem zůstane u Šestky až do 18. září, ale to už si děti budou muset vystačit samy se svými rodiči.

Starší děti zvládnou program na hřišti samy, ty mladší by raději měly mít dohled rodičů. Animátoři ručí pouze za zábavu a legraci, nikoliv za přítomná dítka. V případě nepříznivého počasí se program přesune do Family centra a nové Kinect zóny. Tradiční víkendový program bude probíhat i během zbytku prázdnin. O sobotní divadélka nebo nedělní Kreativní dílničky děti nepřijdou.

Základní informace o obchodním centru Šestka:

Obchodní centrum Šestka nedaleko letiště Václava Havla v Praze na křižovatce Evropské ulice a Pražského dálničního okruhu bylo otevřeno v listopadu 2006. Na ploše více než 27 500 m2 nabízí svým návštěvníkům stovku obchodů včetně restaurací, kaváren a rychlého občerstvení. Vedle hypermarketu Albert se zde nachází prodejny populárních značek jako H&M, Intersport, Datart, GANT, dm drogerie, s. Oliver, Timeout, CCC, Humanic, New Yorker, Orsay, Pompo, Klenoty Aurum, MCS, Adidas, Camel Active, Sephora, FAnn, Rock point, Klier nebo Komerční banka. 

Neobvyklé architektonické pojetí obchodního centra se zelenými zatravněnými stěnami a originálním střešním parkovištěm umožnilo zakomponování do okolní krajiny a podtrhlo ekologický ráz projektu. Interiéry obchodního centra jsou vybaveny celou řadou designových prvků. Obchodní centrum Šestka z dílny studia dum architekti získalo třetí místo v architektonické soutěži Grand Prix architektů v kategorii novostavba roku 2007.

 

19. 7. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře