PRAHA s dětmi na krku aneb průvodce, se kterým se vy, ani vaše děti nudit nebudete! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

PRAHA s dětmi na krku aneb průvodce, se kterým se vy, ani vaše děti nudit nebudete!

PRAHA s dětmi na krku aneb Výlety pro malé nožky

Garantováno maminkami z redakční rady www.kamsdetmi.com
 
Výlet s dětmi v Praze? Pro mnohé z nás představa stresu a ječícího dítěte. Na výlety se vydáváme jen, když máme dobrý tip, otestovaný na vlastní kůži někým jiným, kdo výlet přežil. A tak jsme s radostí šáhly po novém, aktualizovaném vydání PRAHA s dětmi na krku. Tady tu záruku totiž máme, protože autorka, Alexandra Kohoutová, s dnes už osmiletou Eliškou a tříletým Honzíkem, všechny výlety uvedené v průvodci na vlastní nožky prochodili. A co je ještě příjemnější, tipy jsou přizpůsobené od malých nožek, velkých kol kočárků až po nateklé nohy maminek v očekávání. Navíc má průvodce přátelský rozměr našim kabelkám, takže ho můžete neustále nosit s sebou.
 
Kniha má celkem devět kapitol, nám se například nejvíce zalíbila kapitola šestá, Vyhlídka z Vyšehradu aneb O statečném skoku koně Šemíka, Popelčině domečku a Čertově sloupu. 

Každá kapitola je připravena tak, aby byla srozumitelná nám, dospělým, ale aby se bavily i děti. Tedy nás připraví na záludné otázky našich ratolestí, které se s vykulenýma očima často ptají na zásadní historické milníky, a ptají se tak nahlas, že to slyší všichni ve vzdálenosti deseti metrů. A Vy nemáte ani ponětí o správné odpovědi, ale všichni dychtivě čekají, co řeknete. Tedy Vaše dítko dychtivě zvědavě a ostatní dychtivě, jak se ztrapníte. To se Vám, ale ani nám, teď už nestane. Alexandra Kohoutová popisuje pamětihodná místa s pohádkovou lehkostí. Milým bonusem navíc jsou pak zábavné otázky a úkoly pro děti, které mají splnit, takže nezapomeňte s sebou vzít i nějaké sladké odměny. Třeba až se vydáte za hrochy a budete se ptát, jak dlouho vydrží hroch pod vodou na jedno nadechnutí? Nebo víte, kde na Vyšehradě bydlela Popelka? Těžko říct, koho společné výlety budou bavit víc, jestli Vás nebo Vaše děti

Pro lepší přehlednost je kapitola vždy doprovázena mapkou s legendou a na konci samotné kapitoly Vás čekají  doporučení, jak obtížný je výlet, kolik Vám zabere času, kde to je, kudy tam a důležité informace v podobě cen vstupného, otevírací doby, kde jsou bezbariérové vchody, kde se najíst a kde přebalit miminko.

Na konci samotného průvodce Vás čekají ještě dvě velmi praktické kapitoly: seznam restaurací přátelských dětem a seznam dětských hřišť a koutků, které jsou rozděleny podle pražských městských částí.

My už máme průvodce v kabelce, neváhejte ani Vy! A je jedno, jestli v Praze žijete a dochází Vám nápady kam s dětmi anebo jste z druhé strany republiky a plánujete rodinný výlet do naší stověžáté matičky, průvodce PRAHA s dětmi na krku prostě musíte mít!

A deset z Vás si může průvodce vysoutěžit v naší soutěži, která bude spuštěna příští týden, sledujte naši sekci Soutěžte ;)

Vaše redakce
 

7. 6. 2012



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře