Plánujete čarodějnický víkend? My vám poradíme | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Plánujete čarodějnický víkend? My vám poradíme

Víkend je za dveřmi, počasí by se mělo snad umoudřit…Už víte, co s dětmi podniknete? Naše víkendové tipy vám pomůžou s plánováním. Nezapomeneme na filipojakubskou noc neboli čarodějnice, ale pozveme vás na další zajímavá místa, kde se budete bavit celá rodina.

 

Čarodějnice na Ladronce

Jedno z neoblíbenějších pálení čarodějnic v Praze se bude konat na Ladronce. Program zahrnuje koncerty, divadelní vystoupení, výtvarné a sportovní dílny, spousty masek, opékání špekáčků nebo řadu soutěží.  A nově také Ladronka Food Piknik festival. My se tam určitě půjdeme podívat a co vy?

 

Den s Máchou na Petříně

V neděli odpoledne bude připravený program nejen pro všechny zamilované v okolí Petřínské rozhledny.  Akce nabídce bohatý program pro celou.

 

Zahájení sezóny na Kolínské řepařské drážce

Kolínská řepařská drážka Vás zve na zahájení 10. sezóny se slavnostním otevřením dětského parku. Přivítá Váš Řepánek s dědkem a očekávat můžete i přepadávání vlaků kovboji na koních.

 

Májové slavnosti ve Vlašimi

Neberte ohled na špatné počasí a přijďte na Májové slavnosti do Vlašimi. Celý program, hry, atrakce i představení se budou konat za deště i sněžení! Je škoda zůstat doma, když pro vás připravili tolik zábavy!

 

Filipojakubský mumraj na zámku Loučeň

Na zámku Loučeň, se čarodějnice, čarodějové a další strašidla už zabydlela a dnes budou mít svůj svátek. Přijďte ho společně s nimi oslavit, a jak jinak než v maskách. Přeneseme se společně do středověku, který byl čarodějnic plný a co by to bylo za středověkou oslavu bez rytířů, turnajů, krásných dam, rytířského zápolení a sokolnických vystoupení.

 

Den dětí v oboře Žleby

Přijďte na Dětský den do obory Žleby, kdy zároveň dojde k oficiálnímu otevření obory. Během dne bude otevřena velká obora s několika soutěžními stanovišti pro děti, kde si budou moci vyzkoušet lukostřelbu či střelbu ze vzduchovky.

 

Den ve vzduchu z radiem Kiss Proton

Den ve vzduchu s rádiem Kiss na letišti Plasy - to bude nejen letecká show...Pro rodiny s dětmi bude připravená "odpočinková klidová zóna", lunapark a spousta dalších atrakcí. Ideální výlet pro celou rodinu.

 

Runtour Hradec Králové

I v pátém ročníku se RunTour opět vrací do Hradce Králové a opět nabízí sportovní, kulturní i relaxační zážitky!  Největší český rodinných běžecký seriál opět zvedá lidi z gauče! Můžete se těšit na dopolední program pro děti i rodinné odpoledne ve znamení běhu.

 

Čarodky v Permoniu

Zažijte Čarodky v Permoniu, unikátním zábavním parku, netradičně ve dne! Čeká vás kurz létání na koštěti, průlet velkým důlním polem, čarodějnické lektvary a dokonce setkání s čarodějem Zdařbohem z pohádkové hry O Ztraceném permoníkovi.


Jaro v Arboretu Nový dvůr

Přivítejte jaro v Arboretu Nový dvůr a užijte si spoustu legrace. Kromě spousty zábavy a dobrého jídla si můžete vyzkoušet práci na hrnčířském kruhu, nebo se z blízka podívat na ptačí dravce. Nebudou chybět ani soutěže, výstava mláďat a drobného zvířectva a také znovuotevřený zoo koutek.


Zámek Úsov v moci čarodějnice Bludimíry

Bludimíra si i letos na jeden den kouzly přivlastní nejen všechny expozice lovecko-lesnického muzea, ale i nádvoří úsovského zámku. Těšit se můžete na prohlídky plné čar a kouzel i zábavné odpoledne s čarodějnickou tématikou. Připraveny jsou soutěže pro malé i větší návštěvníky, občerstvení a odměny pro návštěvníky v maskách.

 

Spousta další tipů na zajímavé čarodějnice, ale i další nápada na výlety najdete v naší bohaté databázi. Stačí si jenom vybrat kraj a okres a můžete vyrazit. 

 

Z redakce přejeme hezký víkend 

27. 4. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře