Oranžové hřiště ve Vyškově se opět rozšířilo, přibyly nové herní prvky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Oranžové hřiště ve Vyškově se opět rozšířilo, přibyly nové herní prvky

Sportovně rekreační hřiště Smetanovy sady ve Vyškově se dočkalo dalšího rozšíření. V rámci III. etapy výstavby přibyly tři nové herní prvky, které umožňují rozmanitější využití hrací plochy dětmi i jejich rodiči. Nadace ČEZ podpořila v pořadí již druhé rozšíření hřiště částkou 350 000 Kč. 

 Na vyškovském Oranžovém hřišti ve Smetanových sadech si děti mají možnost hrát již od listopadu roku 2012, kdy bylo díky podpoře Nadace ČEZ otevřeno. Jeho vznik oceňují návštěvníci ze všech koutů Vyškova.

„Hrací plocha se nachází v lokalitě rozvojových ploch parku Smetanovy sady. Je pro rodiče s dětmi dobře dostupná, neboť se nachází blízko cyklostezky a stezky pro pěší. Navíc si zde děti mohou hrát vlastně kdykoliv, jelikož je pro veřejnost k dispozici 24 hodin denně,“ uvedl Karel Goldemund, starosta města.

To všechno z hřiště vytváří oblíbené místo pro aktivní trávení volného času a vyškovská radnice se jej neustále snaží obohacovat o nové funkce a herní prvky. „V minulém roce přibylo lanové centrum, v rámci druhého rozšíření jsme pro návštěvníky přichystali pružinové houpadlo, kovovou průlezku s lezeckou stěnou i lanovku se sedákem,“ doplnil Karel Goldemund.

Nadace ČEZ byla založena v roce 2002. Za dobu své existence podpořila výstavbu téměř 300 hřišť částkou přesahující 274 milionů korun. „Vhodné lokality pro aktivní trávení volného času dětí a mládeže jsou nezbytnou součástí každé obce či města. Zájem rozšířit a zdokonalit hřiště Vyškově je pro nás velice příjemným potvrzením, že se ihned stalo vyhledávaným a oblíbeným místem dětí i rodičů,“ řekla Michaela Žemličková, ředitelka Nadace ČEZ.  

Nadaci ČEZ založila energetická společnost ČEZ v roce 2002, aby zastřešila svou dárcovskou činnost. Nadace ČEZ podporuje několika grantovými programy sociální, kulturní a sportovní projekty a aktivně spolupracuje s regiony. Výší rozdělených příspěvků se řadí ke špičce nadací v České republice.

Více informací na www.nadacecez.cz.


8. 12. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře