Olympijský park Soči - Letná 2014 se otevře pro veřejnost 7. února 2014 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Olympijský park Soči - Letná 2014 se otevře pro veřejnost 7. února 2014

Jak již jistě všichni víte, od 6. února 2014 se na Letenské pláni otevírá Olympijský park Soči – Letná 2014. Přinášíme Vám ty nejdůležitejší informace o parku, které se Vám budou určitě hodit.

Oficiální otevření parku se koná 6. února 2014. Pro veřejnost je park poté otevřen od 7. února 2014 v době od 9:00 do 22:00 hodin. Navštívit jej budete moci do 23. února 2014.

Park má tři vstupy od Letné – zastávka tram Sparta (doprava tramvajovými linkami č. 1, 8, 12, 25 a 26), dále pak od Špejcharu (metro Hradčanská nebo tramvajovými linkami č. 1, 5, 8, 18, 20, 25 a 26) od od kyvadla (Čechův most doprava tramvajovými linkami č. 5 a 17).

Vstupenky stojí symbolických 50 korun a platí vždy na celý den. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji v sítí Ticketpro nebo na místě v pokladnách (za stejnou cenu jako v předprodeji). Děti do 15 let a obyvatelé Prahy 7 mají vstup zdarma. Obyvatelé Prahy 7, kteří se prokáží vstupenkou z lokálního časopisu Hobulet, mají vstup zdarma.

Majitelé chytrého telefonu, kteří si stáhnou mobilní aplikaci Olympijského parku pod názvem „Letná 2014“, budou mít možnost si vygenerovat každý den jednu vstupenku zdarma přímo ve svém mobilním telefonu bez nutnosti lístek tisknout. 

Po celém parku bude k dispozici dostatek občerstvení, ale můžete si přinést i vlastní.

A na co se budete moci v parku těšit?

Fun Zone  –  Dětské stanoviště od Čtyřlístku zabaví nejen Vaše malé ratolesti, ale umožní vám také odpočinout si a načerpat energii pro vaše další aktivity v parku. K dispozici jsou i herní konzole.

Ledový ráj – velkou část ledových cest v parku tvoří bruslařská dráha dlouhá 870 m. Pokud chcete zkusit bruslení nebo krasobruslení pod vedením profesionálních trenérů, máte možnost. Dále budou připraveny různé dovednostní soutěže a vystoupení krasobruslařů či skupin synchronizovaného bruslení.

Hokej – na dvou zmenšených hokejových plochách si budete moci zahrát minihokej nebo zastřílet na profesionálního brankáře. Pro dětské začátečníky budou připravená chodítka a hrazdičky. Proběhnou i exhibiční utkání malých hokejistů a hrát uvidíte i hokejové legendy.

Běžky + biatlon – připraven bude 800 m dlouhý zasněžený okruh včetně trestného kolečka pro biatlon a střelnice se 6 laserovými puškami. Zpestřením běžeckého areálu pak budou exhibice osobností, sobotní běžkařské a nedělní biatlonové závody pro veřejnost, stejně jako výuka běžkařských stylů či workshopy mazání lyží. 

Curling  - máte jedinečnou šanci vyzkoušet tento olympijský sport na Letné pod vedením zkušených lektorů. Rozměry curlingového hřiště budou jako u profesionálů 8,5x42m. Postavte svůj tým, zarezervujte si plochu a přijďte si vyzkoušet svého týmového ducha, schopnost koncentrace  i strategické myšlení. Ve vybraných dnech uvidíte i ukázky her našich reprezentantů.

Snowpark – bude otevřen po celý den nejen dětské a dospělé veřejnosti, ale budou se v něm konat také závody či exhibice našich Pro Riders. Těšit se dále můžete na autogramiády známých závodníků včetně Šárky Pančochové.

Ti, kteří si budou chtít vyzkoušet atrakce Olympijského parku, ale nemáte vlastní vybavení, budete  mít možnost si za mírný poplatek sportovní náčiní vypůjčit. K dispozici budou půjčovny bruslí, hokejové výstroje nebo kompletních běžkařských setů. Pro převlečení budou moci návštěvníci využít šatny, fungovat budou také úschovny věcí.

Teď už stačí si jenom vybrat den, který chcete park navštívit a hurá fandit nebo si zasportovat na Letnou. My tam určitě vyrazíme také.

Více informací o rezeravaci sportovišť, programu hlavního podia a všech sportoviš´t najdete  na www. olympijskypark.cz. 

Za redakci Kam s dětmi Magda Dlouhá

zdroj fotek: http://www.olympijskypark.cz/

26. 1. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře