Odměňte děti za vysvědčení! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Odměňte děti za vysvědčení!

Blíží se pololetní vysvědčení a také prázdniny. Už víte, jak děti odměníte? Vybrali jsme pro vás několik míst, kde na děti čeká spousta zábavy, ale také vstupné zdarma nebo za velmi příznivou částku.

 

Muzeum Karla Zemana 

Každý žák základní nebo střední školy, který předloží aktuální pololetní vysvědčení nebo jeho kopii na pokladně Muzea Karla Zemana, bude mít ve dnech 29. až 31. ledna zajištěn volný vstup do muzea v doprovodu dvou platících dospělých osob.

 

Fun Park Žirafa Čestlice a Kladno

Přijďte oslavit vysvědčení do Fun Parku Žirafa a užít si den plný zábavy a překvapení. Děti se samými jedničkami mají vstupné zdarma.

 

Aquacentrum Šutka

Přijďte si užít mnoho zábavy a odměnit děti za půlroční školní snažení do Aquacentra Šutka. Ať už mají vysvědčení jakékoliv, v sobotu všechny děti do 15ti let věku odmění vstupem do celého areálu na celý den za pouhou 1 Kč. Těši se můžete na neomezenou zábavu s Robinsonem Crusoe, hry, soutěže a mnoho dalšího.

 

 

Monínec patří dětem

Areál Monínec přivítá v pátek především školáky. Každý z nich, kdo přinese pololetní vysvědčení se samými jedničkami, bude moci totiž lyžovat zdarma. Součástí dne bude navíc doprovodný zábavný program.

 

Stezka korunami stromů na Lipně 

Pololetní prázdniny na Lipně se vyplatí všem pilným dětem. Pro jedničkáře, tedy pro ty, kteří mají na vysvědčení samé jedničky je v pátek vstup na Stezku korunami stromů Lipno zdarma.

 

Techmania Plzeň 

Do Techmanie za 0 Kč! Taková je nabídka plzeňské Techmanie pro všechny školáky, kteří ve čtvrtek přijdou s aktuálním vysvědčením. Když se jím na recepci prokáží, mají vstup do expozic zcela zdarma.

 

Skiareál Špičák

Na Špičáku vás čekají soutěže a spoustu zábavy. Všechny děti dostanou po dokončení pětiboje skipas na celý den lyžování zdarma.

Zoo Liberec 

Všichni žáci a studenti (ZŠ a SŠ), kterým se zaskví na aktuálním pololetním vysvědčení výhradně známky 1 a 2 či hodnocení výborný a chvalitebný, mají od čtvrtka do neděle stup do liberecké zoo zdarma. Vysvědčení je nutno vzíti s sebou a na pokladně zoo se s ním řádně pochlubit!

 

Zoo Děčín 

Děčínská zoologická zahrada odmění všechny pilné školáky, kteří se mohou pochlubit pololetním vysvědčením plným jedniček. Dá jim celé čtyři dny volného vstupu do areálu zoologické zahrady i Expozice Rajské ostrovy!

Zoo Zlín 

Při příležitosti pololetního vysvědčení nabízí zlínská zoo oblíbenou akci. Každý žák základní nebo střední školy, který předloží letošní pololetní vysvědčení nebo jeho kopii v pokladně zoo, bude mít ve dnech 29. až 31. ledna 2016 (tzn. v pátek, v sobotu a v neděli) zajištěn volný vstup do zoo. Navíc na každého školáka čeká malý dárek.

 

Zámek Kinských ve Valašském Meziříčí

Přijďte si užít prázdniny do muzea! Čeká Vás pestrý program plný zajímavostí, her a zábavy.

 

Pokud jste si nevybrali, v naší databázi najdete spoustu dalších zajímavých tipů. 

26. 1. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře