OC Šestka změní barvy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

OC Šestka změní barvy

Pilotům i pasažérům letadel kroužících nad pražskou Ruzyní se v pátek 17. a v sobotu 18. května naskytne nevšední pohled: na střeše nedalekého Obchodního centra Šestka totiž vznikne zřejmě největší kresba barevnými křídami v České republice. Šestka a její okolí tak budou hýřit barvami nejen díky rozkvetlým stromům, ale i mnoha plochám vybarveným žáky mateřských i základních škol z Prahy 6 a okolí a samozřejmě návštěvníky centra. Akci bude dozorovat pelhřimovská agentura Dobrý den, která zhodnotí, zda rozměr malby na Šestce překoná dosavadní rekord 507,6 m2 vytvořený před čtyřmi lety v Českých Budějovicích.
 
Všem malým i velkým výtvarníkům budou k dispozici barevné křídy v dostatečném množství a vytyčená plocha, kterou budou moci zkrášlit dle své fantazie. A pozor – té se meze opravdu nekladou! Až bude vše dokonáno, bude obraz vyfocen z ptačí perspektivy.
 
Jde o další z řady akcí, které jsou připraveny na míru dětem a rodinám z Prahy 6 a okolí. Program, jako je právě pokus o rekord v ploše pomalované barevnými křídami, se snažíme koncipovat tak, aby docházelo k potkávání účastníků a společné práci na nějaké hodnotě,“ doplňuje Barbora Frydrychová, marketingová manažerka OC Šestka.
Pro děti bude již tradičně na sobotu 18. května připraven od 10.00 do 15.00 zábavný program s malujícím balónkářem a kouzelníkem. O barvy v Šestce daný víkend opravdu nebude nouze… Pro nejmenší umělce budou připraveny sladké odměny a pro jejich rodiče mimo hodinu hlídání zdarma také kavárna a hlavně památka na to, že se svou rodinou a Šestkou podíleli na rekordu. Bližší informace na www.oc-sestka.cz.

Redakce Kam s dětmi

 

13. 5. 2013



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře