Nevíte, kam s dětmi poslední lednový víkend? Naše tipy vám pomůžou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Nevíte, kam s dětmi poslední lednový víkend? Naše tipy vám pomůžou

Je tu konec ledna a s ním i pololetní vysvědčení. Počasí vypadá spíš jako na jaře, tak proč zůstávat doma. Pokud se nechystáte na hory, určitě se vám budou hodit naše tradiční víkendové tipy.

 

Malé sportování v Monkey´s Gym

Přijďte si s dětmi zdarma zacvičit a zajezdit na odrážedle! Již 5. ročník úspěšné sportovní akce Malé sportování pro děti se koná v Galerii Harfa na Praze 9. Budou vám k dispozici všechna nářadí vyrobená speciálně pro nejmenší jako kladiny, bradla, žebřiny, trampolíny, opičí dráhy, míče, zábavné barevné a měkké cvičební prvky, horolezecká stěna a mnohé další.

 

Masopust na zámku Ctěnice

Bujará oslava masopustu v zámeckém areálu Ctěnice bude plná dobrot, hudby, tance, zábavy pro děti a samozřejmě masek. Chybět nebudou tradiční fašankové koblihy, boží milosti, vdolky, lokše, bramborové cmundy ani horký mošt a medovina.

 

Slet masek na Staroměstkém náměstí

Již desátý ročník Carnevale Praha začíná už v pátek. Zahájen bude oficiálně v sobotu velkolepým Sletem masek na Staroměstkém náměstí. Bude to krásná podívaná a přidat se můžete i vy. Až do 9. února bude každý den probíhat na Staroměstkém náměstí zábavný program pro celou rodinu. 

 

Zámek Mníšek pod Brdy dětem

Zámek v Mníšku pod Brdy nabízí celoročně programy, které jsou určeny především dětem, ale nejenom jim. Tento víkend se můžete těšit na Pohádkové prohlídky s princeznou a Putování za zámeckými skřítky. A možná se podíváte i do zámeckého sklepení.

 

Světýlková slavnost v Benátkách nad Jizerou

Snad ve tmě nezabloudíte, šťastně světlo najdete, v zámeckém sklepení řádně oslavíte a domů se světlem v srdci vydáte… Akce pro rodiny s dětmi probíhající v zámeckém parku a v zámeckém sklepení, hra s tmou a světlem.

 

Masopust na Dlaskově statku

V sobotu ožije Dlaskův statek v Dolánkách u Turnova masopustním veselím. Přijďte si i vy užít průvod s maskami a tradiční přestavení. Pokud byste se chtěli do reje masek zapojit, není nic jednoduššího - přijďte v klobouku! Jestli doma žádný nenajdete, můžete si jej ještě před zahájením průvodu vyrobit ve výtvarné dílně ve světnici na statku.

 

Naše další tipy najdete na webu. Také zde najdete výběr míst, kde můžete s dětmi oslavit vysvědčení

 

Z redakce přejeme hezký víkend. 

27. 1. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře