Napiš Malému princi – nová soutěž s Laternou magikou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Napiš Malému princi – nová soutěž s Laternou magikou

Malý princ je ikonická kniha 20. století, která neminula snad žádného čtenáře. Je velkou inspirací i pro tvůrce mnoha žánrů, Malý princ už se stal muzikálem, baletem, animovaným filmem a inspiroval desítky výtvarníků.

Od 1. dubna se Malý princ zabydlel také v Laterně magice – inscenace Vladimíra Morávka s podtitulem Velké putování je určena pro celou rodinu.

Laterna magika při této příležitosti vyhlašuje literární soutěž, ve které mají mladí diváci možnost vyhrát vstupenky právě na Malého prince.

O soutěži

Malý princ žije na své planetce s krásnou Růží. Občas se cítí sám a určitě by si rád s někým dopisoval. Co byste Malému princi napsali vy? Nemusí to být jen dopis, možná máte s knížkou o chlapci putujícím po sedmi planetách nějaký zážitek nebo vás oslovila některá její část tak, že vám nedá ani spát. Povězte nám o tom, fantazii se meze nekladou.

Literární soutěž s Laternou magikou je určena dětem od 8 do 12 let včetně.

Příspěvky mohou soutěžící posílat na Národního divadla: Ostrovní 1, 112 30 Praha 1. Na obálku napište heslo „Malý princ“. Mailem je možné příspěvky zasílat na adresu [email protected].

Uzávěrka pro příspěvky: 20. 5. 2016


Slavnostní vyhlášení výsledků se bude konat v rámci Dětského dne na Nové scéně 29. května 2016.

Tři nejlepší práce, respektive jejich autoři získají po dvou vstupenkách na představení Laterny magiky Malý princ 30. června 2016.

Více o přestavení najdete na http://www.narodni-divadlo.cz/cs/predstaveni/9410?s=305

26. 4. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře