Mistrovství České republiky v Rodeu již tuto sobotu na Šiklově mlýně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mistrovství České republiky v Rodeu již tuto sobotu na Šiklově mlýně

Kdo si odnese hlavní výhru „Let balonem v hodnotě přes 10 000 Kč“? Šiklův mlýn ve Zvoli nad Pernštejnem vás srdečně zve na jedinečnou příležitost ke zhlédnutí mistrovství České republiky v rodeu. Celou sobotu budou mezi sebou jezdci na koních soupeřit na body a setiny sekund o to, kdo bude nejlepší při práci s dobytkem. Přijďte je podpořit a zafandit. Uvidíte špičky českého i zahraničního rodea. Diváky čekají klasické rodeové disciplíny jako je team penning, calf roping, rychlostní disciplíny barrel race a pole bending. Soutěžit budou senioři (dospělí) i junoři. Po ukončení soutěže bude country bál s živou hudbou a soutěž v jízdě na elektrickém býkovi o 5 000 Kč. Soutěž na býkovi bude určena nejen pro rodeové jezdce, ale také samozřejmě i pro návštěvníky. Kromě tradičního programu se ve westernovém městečku také poprvé chystá mistrovství České republiky v hromadném vzletu balonů. Celý den budou k vidění různé typy balonů. Pro návštěvníky je pak přichystáno i několik soutěží, kde hlavní výhrou bude let balonem pro dva v hodnotě přes 10 000 Kč. Tento víkend bude na Šiklově mlýně opravdu živo, tak ho nepropásněte.

Již od rána bude probíhat prezentace jezdců do soutěže. Samotné rodeo začne o půl druhé. Rodeovému sportu v posledních letech čím dál tím více vzrůstá obliba jak ze strany diváků, tak hlavně nových jezdců. Každým rokem přibývají nové disciplíny jak dobytkářské, tak i rychlostní. Právě disciplíny s dobytkem jsou nejoblíbenější a lidé se na ně chodí ve velkém počtu rádi koukat. Proto i tento rok nebudou chybět disciplíny jako Cattle Peking (oddělení označeného dobytčete), California ranch roping (lasování označeného telete), team sorting (třídění dobytčat), Steer Wrestling (povalení telete ze sedla koně). Jezdci se předvedou i v rychlostních závodech Barrel Race (slalom okolo barelů) a Pole Bending (slalom mezi tyčemi). Samozřejmě, že během dne nebude chybět ani denní program Šiklova mlýna, který bude ještě zpestřen dalším mistrovstvím České republiky a to v hromadném vzletu balonů. Návštěvníci, kteří příliš neholdují rodeu, tak mohou celé odpoledne obdivovat různé balony, nahlédnout do košů a také pohovořit s piloty. Po skončení pak proběhne hromadný vzlet balonů. Navečer Šiklův mlýn chystá nejen country bál s živou hudbou, ale také soutěž v jízdě na elektrickém býkovi o 5 000 Kč. 

Více informací na tel.: + 420 566 567 400 nebo na www.sikland.cz

6. 8. 2013



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře