Malé ohlednutí za veletrhem For Babies | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Malé ohlednutí za veletrhem For Babies

Podzimní veltrhy For Babies a For Toys, které se na počátku října konaly v pražských Letňanech, nabídly jako už obvykle komplexní přehled hraček, her a potřeb pro malé i větší děti. Nabídka byla pestrá, vybírat bylo opravdu z čeho.

Je nám vždy velkou ctí, když se náš portál kamsdětmi.com stává mediálním partnerem takových velkých akcí jako jsou právě veletrhy hraček či dětských potřeb. Naše velké díky míří i do organizačního tábora veletrhu, který nám (resp. vám) poskytl 250 volných vstupenek. Ušetřili jste tak celkem krásných 45000 korun. Věříme, že jste ale ušetřené korunky nenechali v peněžence a nakoupili jste něco pěkného dětem.

Ani my jsme neodcházeli z Letňan s prázdnou. Co nás zaujalo a co jsme s předstihem poslali Ježíškovi? Na tomto facebookovém odkazu najdete fotoreportáž z veletrhu: zde. A protože víme, že ne všichni holdujete sociálním sítím, podělíme se i pár tipů i v tomto článku.

Kousek od vchodu do pavilonu For Babies jsme objevili anglickou značku Little Life - batůžky pro nejmenší, ale i krosny pro nošení dětí. A právě jedna z krosniček si odnesla veletržní cenu. Nejde jen o obyčejné batůžky, tyhle mají krásné zvířátkové designy a děti je budou milovat. Dáváme rozhodně palec nahoru!

Mezi tradiční vystavovatelky patřily i milé maminky z Little Rock Star, Babynosítka či Mimmo. U nich je záruka, že koupíte krásné, kvalitní a originální věci. A taky že si u toho dobře popovídáte J

„Zabloudili“ jsme ale i do pavilonu pro modeláře a udělali moc dobře, protože tam toho bylo ke koukání vskutku mraky. Všechno se tam hýbalo, jezdilo, plulo, lítalo, jedna expozice byla hezčí než druhá. Mezi mašinami a autodráhami jsme pak narazili na stánek se zajímavou kreativní hračkou - oblečky pro Barbíny, které si dle střihu a vzoru samy malé slečny (nebo s pomocí maminky) ušijí.  

Z pavilonu For Kids máme tři favority: koutek Curaprox, kde se děti i dospělí učili správně čistit zuby, novinku Shoeps, která vtipně nahrazuje tkaničky a která si na nedávném veletrhu v Kolíně nad Rýnem odvezla nejvyšší ocenění a v neposlední řadě  stavebnice z pravých cihel Teifoc. Ta nabízí mnoho typů stavem, děti si namíchají „maltu“ a mohou dle libosti stavět. Když se dílo nepovede nebo omrzí, dá se pod vodu, malta se rozpustí a může se začít znovu.

A co jste si z veletrhu odnesli vy? Podělte se s ostatními o vaše tipy!

Nesmíme zapomenout ani na soutěž, která probíhala u našeho partnera BabyElement. Kdo se může těšit na některou z krásných cen?

Veronika Kubáčová – termoska Thermos Funtainer

Pavla Dobrovská – usínáček Sleepytot

Kamila Drobná – taška na lahvičky Built

Peter Lubinec – kapsička na dudlíky Built

Jarmila Jůzová – zámek na kočárek BuggyGuard

Jana Pavlíčková – karabina na tašky BHook

Nikol Zemánková – rukavice na kočárek

Gratulujeme a těšíme se na další setkání třeba na jarních veletrzích v Letňanech For Kids!

 

Za redakci Kam s dětmi

Vendula Dittrichová

22. 10. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře