Littlelife - značka s velkými nápady pro malé dobrodruhy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Littlelife - značka s velkými nápady pro malé dobrodruhy

 

 

 

 

 

Značka Littlelife mě nadchla již na podzimním veletrhu v Letňanech. Upoutaly mě zejména vtipné batohy pro nejmenší v designech zvířátek. Batůžek s krokodýlem jsem pak dala Šimonovi k druhým narozeninám a tak už i on vyráží na výlety plně vyzbrojen batůžkem jako jeho velká ségra a hrdě si svého krokodýla na zádech nese. Jsem moc ráda, že Vám mohu tuto anglickou značku představit trochu blíže, protože pokud hledáte nějaký dobrý tip na vánoční dárek, Littlelife může být trefou do černého!

Co všechno Littlelife nabízí? V kostce jde o outdoorové vybavení pro ty nejmenší dobrodruhy. Littlelife se zaměřuje na sortiment výhradně pro děti. Nabízí širokou škálu dětských batůžků pro děti už od 1 roku s oblíbenými zvířátkovými motivy. V sortimentu najdete také plážové stany, ale Littlelife vyniká i v nabídce nosítek (krosen) pro děti s patentovaným plně nastavitelným zádovým systémem. Jedna z krosen si odnesla i letošní cenu veletrhu For Babies.

Je asi zbytečné dlouze popisovat, v čem je Littlelife jiný a lepší, protože fotky jsou lepší než tisíc slov. Jen se podívejte sami a vybírejte a vybírejte…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompletní nabídku Littlelife najdete zde.

A POZOR, o několik krásných produktů značky Littlelife si již brzy i zasoutěžíme!!! Buďte ve střehu, ať vám nic neunikne.

 

Za redakci Kam s dětmi s použitím materiálů Littlelife

Vendula Dittrichová

22. 11. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře