Listopadové testování s Tescomou s vánočním nádechem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Listopadové testování s Tescomou s vánočním nádechem

Na Štědrý večer si musíme ještě počkat, ale na pečení vánočního cukroví nastal ten pravý čas! Klasické druhy, které pečeme s láskou, vyžadují předvánoční odpočinek, nejlépe v temnu a chladu. Zato takové nepečené rumové kuličky či včelí úlky můžete s klidnou duší vytvořit i krátce před dnem D. 

Milé maminky, milí tatínkové, aby vám šla práce, jak se říká pěkně od ruky, v listopadovém dílu seriálu Testování s Tescomou se můžete těšit hned čtveřici skvělých výrobků. Čeká vás překvapení v podobě včelích úlků, kávová zrna jako z cukrárny, vykrajovátka a hračky v jednom a bleskurychle vykrajovací formy. Letošní pečení bude zkrátka rychlé a zábavné!

Nejen babičky zírají! Souprava pro přípravu a skladování včelích úlků DELÍCIA
Zírá každý, kdo si alespoň jednou vyzkoušel pracnou přípravu tradičního českého cukroví – včelích úlků. Na začátku nadšení z nepečení, na závěr už jen nervy na dranc. Trpělivost sice růže přináší, ale co je moc, to je příliš i na otrlou hospodyňku. Kdo se jednou vrhl s nadšením do přípravy včelích úlků s minimálním množstvím pomocníků, velmi rychle zplakal nad výsledkem. Beztvaré cosi s náplní se mělo původně tvářit jako úlek… Ale zbyl jen úlek a oči pro pláč! Značka Tescoma neváhala a vžila se do role zničené hospodyňky. Výsledkem bádání a zkoušení je souprava pro přípravu a skladování včelích úlků DELÍCIA. Revoluční set obsahuje dva stojánky pro celkem 60 kousků úlků, otevírací formičky, geniální tvořítka dutinek a… to vše je vloženo do dárkové krabice. Udělejte radost třeba své babičce… Ta bude zírat! Chcete-li se pustit jen do několika málo kousků sladkých úlků, snadno a rychle je připravíte s pomocí nerozlučné dvojice - otevírací formičky a tvořítka dutinek DELÍCIA.

Kávová zrna jako z nejlepší cukrárny! Formičky DELÍCIA s vychytanou lopatkou
Kdo by neznal kávová zrna v čokoládě… Cukrárny se předhánějí v recepturách a velikostech, vy si však jedno z nejoblíbenějších cukroví můžete vytvořit v klidu domova. Domácí výroba kávových zrn byla prakticky nemožná, podobný produkt, který by usnadnil výrobu a dokázal vytvořit pravidelné tvary, neexistoval. Před Vánoci uvedla značka Tescoma na trh unikátní formičky na kávová zrna DELÍCIA s lopatkou. Součástí soupravy DELÍCIA jsou silikonové formičky ve dvou velikostech – malé a velké zrno - a vychytávka v podobě namáčecí lopatky. Díky silikonu hmotu ve tvaru zrna snadno z formičky vyklopíte a pomocí lopatky obalíte celý povrch zrnka, včetně spodní části, čokoládou. Přejeme vám rozkošné mlsání!

Vykrajovátka nebo hračky? Děti v tom mají jasno, ZOO DELÍCIA KIDS jsou obojí!
Slon, medvěd, klokan, velbloud, krokodýl, gorila, lev, hroch, nosorožec, želva, žirafa a zebra. Téměř kompletní zoologickou zahradu můžete svým dětem nejen upéct a zajímavě nazdobit, ale s těmito dvanácti vykrajovátky si vaše děti i skvěle vyhrají! Ať už je prcci použijí samostatně při hře mimo kuchyni (vykrajovátka perfektně stojí) nebo s jejich pomocí vykrojí zoologickou zahradu z plastelíny či moduritu, záležení jen na jejich nekonečné fantazii! Děti v tom zkrátka mají jasno, chtějí mlsat a zároveň si hrát! Vykrajovátka ZOO DELÍCIA KIDS jsou vyrobena z odolného plastu v barevném safari mixu, tj. ve žluté, zelené, hnědé a kávové barvě. 

Vykrajovací formy DELÍCIA pracují rychle a zběsile!
V mnoha domácnostech začíná vánoční pečení podobně. Na start se připraví natěšené hospodyňky s několika pečlivě vypracovanými bochníky těsta a s hromadou nápadů. Jenže zatímco některé v potu tváře pečou do noci, ostatní si dávno užívají vánoční pohodu. A důvod? Značka Tescoma představuje dva geniální pomocníky, a tím jsou vykrajovací formy s vyjímatelnou vložkou DELÍCIA, které pracují rychle a zběsile. Forma dokáže vykrojit najednou 28 kousků vánočního cukroví v tradičních motivech a stejný počet rohlíčků podobných jako vejce vejci. Těsto zůstává okamžitě po vykrojení na plechu a je připraveno k pečení. Zdá se vám to neuvěřitelné? Ne, jen rychlé a zběsilé! Práce s formou je až 10x rychlejší, než klasické vykrajování kousek po kousku. Na trhu se setkáte s podobnými produkty, které však postrádají to nejdůležitější – vtip v podobě vyjímatelné vložky. Zbylé těsto, které zůstane ve formě po vykrojení, už nemusíte pracně „dolovat“, stačí jen vyjmout bílou vložku a ořez zapracovat do připraveného těsta pro další dávku. 

Postup: Připravte si perníkové nebo linecké těsto a vyválejte si dostatečně vysoký plát. Přeneste jej na vykrajovací formu, kterou jste vložili na pečicí plech a přejeďte válečkem několikrát tam a zpět. Vykrojené těsto propadne na plech a ořez zůstane na vyjímatelné vložce formy. Zbylé těsto dále zpracujte stejným způsobem.
 
Líbí se vám novinky listopadového testování? Už zítra si budete moci zasoutěžit o jejich testování. Sledujte  Soutěžte na kamsdetmi.com a dozvíte se více.

 

15. 11. 2011



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře