Karlínské Spektrum v Praze rozběhlo zápis do kroužků | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Karlínské Spektrum v Praze rozběhlo zápis do kroužků

Od 1. září se v budově Karlínského Spektra na Karlínském náměstí v Praze 8 naplno rozběhne zápis do kroužků. Přijďte kdykoli mezi 14 – 19 hodinou do Spektra nebo volejte na telefon 222 333 888.

Karlínské Spektrum připravilo pro děti, ale i pro vás, dospělé, ve školním roce 2014/2015 přes 200 kurzů a kroužků, do kterých se můžete již nyní na začátku září přihlásit.

Kromě tradičních kroužků jako je moderní tanec, florbal, hudba, film, legorobotika, výtvarka, keramika, aerobik, divadlo, lezení a mnohé další nabízíme od letošního roku i mnoho novinek.

Pro ty nejmenší od miminek do pěti let otevíráme Dětský klubík, kde děti v doprovodu svých rodičů nebo prarodičů tráví čas v pěkné herně pod vedením zkušeného lektora. Pro děti od 3 do 7 let, které se rády pohybují v rytmu hudby, jsme připravili kroužek Dětská jóga, pro věkovou kategorii 4 – 6 let je zde kroužek Hula hoop, barevná a zábavná pohybová aktivita, kterou si děti maximálně užijí a přitom udělají něco pro své tělo. Milovníci zvířat od 5 – 7 let (případně 8 – 12 let) si určitě zamilují kroužek Mazlíci, jehož součástí je péče o drobné zvířectvo – králíci, morčata atd.

Pro začínající školáky (6 – 15 let) je tu Muziklubko, jež je zaměřeno na vlastní vnímání hudby. Pomocí her a technik užívaných např. v muzikoterapii budou děti moci rozvinout svůj smysl pro rytmus a vlastní představivost. Pro stejnou věkovou kategorii jsme připravili kroužek Mažoretky. Holky, ale i kluci v kostýmu točí v ruce náčiním – hůlkou – a elegantně pochodují na rytmickou hudbu. Mažoretky jsou v dnešní době plnohodnotným sportem, jehož historie sahá až do roku 1935.

Starším dětem nabízíme kroužky Cukraření (9 – 12 let), Cheerleaders (12 – 16 let), Kurzy digitální fotografie pro začátečníky (14 – 99 let) či Pantomimu (15 – 99 let).

Přijďte třeba již dnes do budovy Karlínského Spektra na Karlínském náměstí a vyberte si z nepřeberné nabídky, která jistě uspokojí i ty nejnáročnější z vás.

Případně volejte na 222 333 888 nebo Marii Fryšové na tel.: 774 706 096 či pište na e-mail [email protected].

Dům dětí a mládeže hl. m. Prahy je největším volnočasovým střediskem v Praze, jehož zřizovatelem je hlavní město Praha. V rámci Domu dětí a mládeže pracuje přes 500 zájmových kroužků a 6 otevřených klubů pro mládež. Další jeho činností je pořádání letních, zimních a příměstských táborů, akcí pro širokou veřejnost, soutěží, mezinárodních a vzdělávacích aktivit.

1. 9. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře