Karlínský masopust již o tomto víkendu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Karlínský masopust již o tomto víkendu

Zabijačkové hody, jelita, jitrnice, masky, žongléři, skákací hrady, hudební vystoupení, pohádka pro děti či maškarní průvod. Zaujalo vás něco z toho? Pak se přijďte podívat 9. 2. na Karlínské náměstí, kde se uskuteční v pořadí již desátý Karlínský MASOPUST pořádaný Karlínským Spektrem Domu dětí a mládeže hlavního města Prahy a Městskou částí Prahy 8.

 
Akce, která se každoročně těší velké oblibě, vás určitě nezklame ani tentokrát. Vezměte s sebou své děti, malé i větší, zapojit se může celá rodina – program potěší každého. Máme pro vás nachystanou bohatou porci hudby na pódiu, kde se představí ABBA Stars, BSBB, Děda Mládek Illegal Band nebo třeba Heidi Janků. Pochutnáte si na spoustě dobrého jídla a pití, přichystaná je zabijačka, součástí akce jsou i farmářské trhy (od 12 hodin). Menší děti se mohou těšit na pohádku, tentokrát pošťáckou, všichni potom na karneval moderovaný Heidi Janků či předvádění řemesel a tvořivé dílny, to vše najdete v budově Karlínského Spektra. Největší atrakcí bude ale bezesporu tradiční masopustní průvod z Kaizlových sadů na Karlínské náměstí s koňským povozem, živou hudbou, kejklíři, loutkáři a chůdaři, který celou velkolepou akci zahájí ve 13 hodin. Program, který bude z velké části probíhat venku ale i v budově Karlínského Spektra, neskončí dříve než v 18.30 hod. Těšíme se na vás. 
 
 

4. 2. 2013



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře