Kam s věcmi při výletech s dětmi | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s věcmi při výletech s dětmi

Před čtrnácti dny jsme vám představili novou značku stavebnic, kterou na český trh uvedla jedna z „našich“ podnikavých maminek. I dnes se zaměříme na novinku, kterou do Česka dováží další podnikavá maminka z našeho seriálu. Maminka Vendula Dittrichová, kterou také můžete znát jako členku naší redakční rady, rozšířila svůj malý velký business nabízející na portále BabyElement.cz o novou značku z Anglie – Babymule. Jde o batoh pro sportovně založené rodiče a přebalovací tašku na kočárek v jednom. A tak jako u Modular Toys před dvěma týdny, i v rámci představení Babymule nezůstanete ošizeni o velkou soutěž.   

Babymule je přesně to, co potřebuje při výletech s malými dětmi. A sami víte, že pokud vyrážíte i na sebemenší procházku s kojencem, batoletem nebo i předškolákem, bez tašky se prostě neobejdete. Plenky, ubrousky, náhradní oblečení, jídlo, pití, hračky atd. Je pravda, že různých tašek pro maminky je na našem trhu spoustu, ale Babymule je jediná, která se mění dle vašich potřeb. Máte-li mrňouse v nosítku či šátku, uděláte si z Babymule pohodlný batoh, jdete-li ven s kočárkem, připevníte jej k madlu. Krom toho můžete Babymule nosit jako brašnu přes rameno. Vrtá vám hlavou, jak se taška může přeměnit v batoh? (-: Pak se podívejte na video zde a veškeré pochybnosti budou ty tam.
 
Variabilitu Babymule ocení i ti, kdo nosí děti v nosítkách a šátcích. Jako batoh milují Babymule i tatínci, při delších procházkách  je potěší anatomicky tvarovaný odvětrávaný zádový systém a polstrované popruhy. Tato novinka toho skrývá hodně i uvnitř. Součástí je například termoobal na lahev, tzv. dirty bag (ten se často hodí, že…) a samostatná taštička na přebalování včetně přebalovací podložky. Babymule vás vede k organizovanosti, vše má své místo, což vám jistě ulehčí život (alespoň co se procházek a výletů s dětmi týče).
 
Vybírat je možné ze 4 designů, nám v redakci se líbí nejvíce červenošedá varianta, tatínci budou asi nejčastěji kupovat černou (-: Jde o praktický a velmi kvalitní produkt, čemuž odpovídá i cena. Na druhou stranu Babymule určitě unosíte. Při každodenním využití se vyplatí investovat do kvality, krom toho Babymule můžete směle používat, i když vám děti odrostou.
 
Maminka Vendula nám do soutěže, která vypukne již velmi brzy, věnovala jeden Babymule v černé barvě, jeden červenošedý a dvě bílé karabiny na kočárek B-Hook, které jsme vám již představovali dříve.  
 
Sledujte tedy bedlivě náš web a facebook, ať vám soutěž neunikne.
 
 
Redakce Kam s dětmi
 
 
 
 
 
 

18. 3. 2013



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře