Kam s dětmi za světoznámými kostkami aneb nejen víkendové tipy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi za světoznámými kostkami aneb nejen víkendové tipy

Tentokrát naše tipy zamíří za oblíbenými kostičkami, které mají všechny děti rády. Ano, myslíme Lego.

  Pozveme vás na letní výstavy na Lipno, do Kutné Hory nebo do Tábora.

Ujíždíme na kostkách – největší výstava Lego na Lipně

Letní výstava světa z kostek je pro vás připravena v areálu Lipno Point. K vidění jsou až šestimetrové modely, které postavili sami fanoušci Lego kostek. Výstava zabírá plochu neuvěřitelných 1 300 m2. Najdete tady všechno, co vás napadne. Třeba modely antického divadla, hrad Bezděz, Tančící dům nebo pohyblivé obří ruské kolo na pouti a mnoho dalšího. Samozřejmostí je pak dětský koutek s velkým množstvím kostek, který umožní zabavit děti všech generací.

 

Muzeum Lega v Kutné Hoře

V kutnohorském muzeu se před vámi rozprostře přes 1000 originálních modelů Lego. Nejvíc návštěvníků sem přivede a zaslouženého obdivu sklidí především velkolepý model sedlecké Kostnice, která je postavená z více než 50 000 kostiček. Její předlohu ve skutečné velikosti můžete spatřit jen pár kilometrů od Kutné Hory. Po prohlídce nezapomeňte zajít do kavárny a s dětmi do velkého dětského koutku. 

 

Galerie kostek v Kladně – poznejte sedm divů světa za jedno odpoledne

Vydejte se za zábavou, která přinese poznání. Malí i velcí s hravým i zvídavým duchem se totiž můžou těšit na jedinečnou výstavu modelů divů světa a monumentů světových metropolí sestavené z kostiček LEGO®, a to v interaktivním provedení. Děti mají možnost ovládat sklápění Londýnského Tower Bridge, pod kterým proplouvá loď, nebo vlaky, metro či auta v nejzajímavějším exponátu pražského Hlavního nádraží, které se tyčí dva metry do výšky.

 

Muzeum Lega Tábor

Expozice je rozdělena na několik tématických okruhů, kde najdete několik stovek originálních modelů z celého světa. Na stavbu modelů bylo použito několik miliónů kostiček. Expozice je neustále rozšiřována a doplňována o další zajímavé a raritní kousky. Po prohlídce výstavní expozice je možné navštívit dětský koutek, kde si lze postavit vlastní model a tento i vystavit. Po dobu, co si Vaše zlatíčka budou hrát, Vy si můžete dát kávu nebo něco dobrého v místní kavárně. 

 

Běhej Lesy Lednice 

A nezapomeňte, že se tuto sobotu můžete vydat do Lednicko- valtického areálu, kde se koná druhý závod Běhej Lesy. Zpříjemněte si s dětmi den a proběhněte se krásnou krajinou na jihu Moravy. My poběžíme také

 

Mnoho dalších tipů kam s dětmi na výlet za zábavou nebo poznáním najdete v naší bohaté databázi.

 

Hezké zážitky přejí maminky z redakce Kam s dětmi. 

22. 7. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře