Kam s dětmi první říjnový víkend? Nechte se inspirovat | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi první říjnový víkend? Nechte se inspirovat

Další víkend před námi a my pro vás opět máme náš výběr akcí, kde se děti rozhodně nudit nebudou. Počasí by mělo být jako malované, tak proč sedět doma. Tentokrát vás pozveme třeba za zvířátky na oslavu, na zámek za sladkostmi, za popeláři nebo do cirkusové dílny. 

 

Vstup zdarma do Národního zemědělského muzea

V pátek a sobotu se můžete jít podívat do Zemědělského muzea zdarma. A k tomu se ještě pobavit a něco se dozvědět při akci pro celou rodinu Tajemství potravin aneb Víš, co jíš. Na děti čeká třeba kreativní dílna, malá muzejní farma nebo hudební představení. A samozřejmě traktory, kam se podíváte. 

 

Den zvířat v Toulcově dvoře

Přijďte oslavit Světový den zvířat na Toulcův dvůr. Čekají vás aktivity se zvířecí tématikou - povídání o zvířatech, prohlídky, dílničky. Chybět nebude ani vystoupení na koních, ukázka stříhání ovcí, divadlo pro děti, koncert pro všechny a další zajímavý program.

 

Runtour s dětskými běhy na Ladronce

Máte doma malá zlobidla, co mají energie na rozdávání a pořád by někde lítala? Máte pocit, že když se je snažíte chytit, je to téměř nadlidský úkol? Vezměte je na RunTour. V sobotu na Ladronce pro ně budou připraveny běhy na 500 a 1000m.

 

Slavnosti mlsných jazýčků na zámku Loučeň

Na zámku se určitě nudit nebudete. Pro všechny mlsné jazýčky bude připraven zábavný program. Nebude chybět sklizeň bonbonovníku, stavba hradu z kostek cukru nebo soutěže pro děti. Připravené bude dětské pohádkové putování, kde v parku potkají Ježibabu z perníkové chaloupky, princeznu Ladu, Sněhurku, Hloupého Honzu nebo vodníka.

 

Historické slavnosti na zámku Karlova Koruna

V Chlumci nad Cidlinou vás zámkem provede historická postava a na nádvoří bude čekat bohatý program v podobě jarmarku, divadla pro děti, šermířská vystoupení nebo dílna s podzimní tématikou. 

 

Sklářské slavnosti v Novém Boru

I když sklo a děti moc dohromady nepatří v Novém Boru tomu bude v sobotu jinak! V rámci slavností skla bude pro děti připraven bohatý program. Hlavním lákadlem je koncert Kašpárka v rohlíku a jejich cirkusová a výtvarná dílna.

 

Den zvířat v Zooparku Chomutov

V Podkrušnohorském zooparku se můžete těšit na křtiny losa evropského, divadélka, den otevřených dveří v Ekocentru, žonglování a mnoho dalšího. A najdete tady také Dětské lanové centrum Lanáček.

 

Víkend plný Lego hraní v Olomouci

Pro kluky i holky bude připraveno mnoho soutěží s hrdiny jejich oblíbených LEGO příběhů. Děti mohou na stanovištích sbírat za splnění úkolů razítka a těšit se na krásný dárek. Těšit se můžete také na fotokoutek, kvízy a mnoho dalšího.

 

Popelářský den v Ostravě

Pokud se chcete dobře pobavit a přitom i něco zajímavého dozvědět, přijďte v sobotu  do Trojhalí v centru Ostravy. Zaručujeme vám, že se rozhodně nebudete nudit. Můžete se těšit třeba na výstavu svozové techniky, focení na stupačce kuka vozu, skákací hrad, dětský kabaret či adrenalinovou houpačku.

 

Pokud jste si nevybrali, na našem webu najdete mnohem víc inspirace. Výběr dalších zábavných akcí pro děti najdete zde

 

Hezký víkend z redakce a ať hlavně vyjde počasí. 

30. 9. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře