Kam s dětmi o víkendu 10. a 11. října? My vám poradíme... | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi o víkendu 10. a 11. října? My vám poradíme...

Druhý říjnový víkend je akcemi doslova nabitý. My vám tradičně přinášíme náš výběr těch nejlepších z celé republiky. Tentokrát vás pozveme třeba za parními vlaky, za skřítky do podzemí, na drakiádu nebo na zámecká dýňování. 

 

Nezapomeňte, že i tento rok se na vás těšíme od čtvrtka do neděle na veletrhu For Toys v pražských Letňanech. Ve spolupráci s našimi partnery jsme pro vás připravili několik novinek. Všem malým návštěvníkům budou naše hostesky hned u vstupů předávat tzv. ztracenky. Díky Pojišťovně VZP, partnerovi ztracenek, tak budou děti i při nepozornosti brzy v náručí svých nejbližších. Na stánku 1C24, (hala For Toys, hlavní ulička) bude pro děti připraven program ve spolupráci s Kidtown.cz. Spolu s dětmi si budete moci vyzkoušet několik krásných a nevšedních hraček, jako třeba stavebnici Kapla, MagnaTiles a spoustu dalších. A bute mít možnost využít 15% slevu a nějakou skvělou hračku si i koupit. 

Naši událost můžete sdílet.

 

Drakiáda pod Petřínem

V sobotu se můžete těšit nejen na pouštění draků, ale také na divadelní představení Pověsti české v podání divadla Toy Machine. Následovat bude dřevěná dílnička, nebude chybět ani oblíbený klaun Vítek s balónky nebo malování na obličej. Podívat se přiletí samozřejmě lesní dravci a nově je do programu zařazena ještě bublinnovou show s dílničkou. Nepřijdete ani o ukázku horkovzdušného balonu v oblacích.

 


Oslava třetích narozenin Muzea Karla Zemana

V sobotu se budou slavit už 3. narozeniny Muzea Karla Zemana! Pro pozemšťany i měsíčňany bude připraven bohatý program v duchu Prahy filmové. Děti se můžou těšit na hru Vynález zkázy, můžete se projet na vozítku Segway pod Karlovým mostem nebo lodí po Vltavě. A to rozhodně není všechno.

 

Poslední parní víkend v Muzeu Lužná u Rakovníka

Vydejte se během celého víkendu do největšího železničního muzea v ČR na stylové rozloučení s letošními nostalgickými zážitky na kolejích! Čeká na vás nejenom projížďka zahradní železnicí nebo úzkorozchodnou parní lokomotivou. Z Prahy -  Masyrykova nádraží budou do muzea vypraveny speciální parní vlaky. A o zážitky máte postaráno.

 

Zámecké dýňování v Nelahozevsi

Přijďte oslavit podzim a sklizeň dýní, které jsou neodmyslitelným symbolem tohoto  ročního období na zámek Nelahozeves. Můžete si vyřezat a nazdobit dýni, na nádvoří budou čekat řemeslné stánky, v zámeckých interiérech zase výtvarné dílničky nebo divadelní představení. A pro odvážné děti bude připravena výprava do podzemí. A v programu je toho mnohem víc.

Zámecké dýňování se koná také na druhé straně republiky na zámku ve Slavkově.

 

Den s permoníky aneb „permonické hašteření v Příbrami

Po roce opět ožijí permoníci v dole Anna v Březových horách. Malé ani velké nemine jízda důlním vláčkem do tajuplného podzemí dolů, kde se tito záhadní skřítkové hlubin čas od času zjevují. Provádějí nejrůznější rošťárny, ale především střeží poklady hlubin Země a pomáhají pracovitým horníkům. Nad jejich počínáním bdí Velký Permon a třeba ho v podzemí právě Vy potkáte…

 

Den otevřených dveří v Dopravním podniku Ostrava

Den otevřených dveří s doprovodným programem se koná v areálech Martinov a Poruba u příležitosti oslav 85 let autobusů v Ostravě. Těšit se můžete na vyhlídkové jízdy, exkurze v dílnách nebo atrakce pro děti i dospělé.

 

Spoustu dalších tipů na víkend najdete na našem webu zde.   

Hezký víkend vám přeje redakce Kam s dětmi   

7. 10. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře