Jedinečná noc hrůzy ve strašidelném zámku Draxmoor | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jedinečná noc hrůzy ve strašidelném zámku Draxmoor

Upíry, kostlivce s motorovou pilou i děsivou čarodějnici můžete potkat již tuto sobotu 19.7. na Noční prohlídce Strašidelného zámku Draxmoor v Dolní Rožínce. Tento zábavní areál pro děti se strašidelnou tématikou se po setmění stane poprvé v tomto roce pravým rájem pro skutečné příšery. Představte si, jak pomalu procházíte strašidelným zámkem, obezřetně pozorujete hroby, z kterých na Vás co chvíli vyskočí zombie. Najednou, když procházíte kolem Draculovy hostiny, se jeden upír vzpřímí a zakousne se do krku slečně po Vaší levici. S hrůzou doběhnete ke strašidelnému výtahu, a i když víte, že tam to nebude o moc lepší, vychutnáváte si chviličku klidu. Ta však netrvá dlouho. Z tmavého schodiště se k Vám pomalu blíží bělovlasá žena s uhrančivým pohledem a výtah stále nejede….  Kdo noční prohlídku nestihne, má ještě jednu příležitost a to 16.8.2014.

První strašidelná noc v tomto roce začíná ve 22 hodin a bude trvat do půlnoci. Zveme všechny, kdo se rádi bojí. Návštěvníci též mohou ochutnat strašidelné speciality jako dračí krev. Vstupné na tuto speciální akci je jednotné pro všechny 150 Kč. Strašidelná noční prohlídka je určená osobám starší 18-ti let, ale s písemným souhlasem rodičů se mohou zúčastnit i osoby mladší 18-ti let.

 

 

 

15. 7. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře