Jarní festival Prázdnin na venkově začíná | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jarní festival Prázdnin na venkově začíná

Na více než šedesáti místech po celé České republice se ve dnech 11. 4. až 27. 4. 2014 uskuteční třetí ročník Jarního festivalu Prázdniny na venkově 2014.

Příští pátek 11. dubna začíná Jarní festival Prázdniny na venkově. Během 17 jarních dnů můžete po celé České republice navštívit více než 60 akcí, které pořádají farmy, penziony, venkovské hotely, ekologická centra, jezdecké stáje i moravští vinaři.

Nejvíce akcí probíhá během velikonočních svátků, které si můžete užít například v jižních Čechách v Borovanském mlýně, ve středních Čechách se na farmě Košík naučíte uplést pomlázku, na Plzeňsku na Angusfarmě Soběsuky ochutnáte velikonoční menu, na Vysočině strávíte víkend s koňmi na Ranči u zelené sedmy a pokud zavítáte na jižní Moravu, můžete se těšit třeba na návštěvu Vinařství Tomanovi, nebo speciality v hotelu Drnholec či Café fara Klentnice.

Úplnou nabídku akcí najdete na portálu www.prazdninynavenkove.cz, který soustřeďuje pestrou nabídku 600 venkovských ubytovatelů, farmářů, řemeslníků, restaurací a stájí. Novinku letošní sezóny je nová sekce venkovské LAST MINUTE. Chceme tak vyjít vstříc všem, kteří se rozhodnou na poslední chvíli a chtějí se vydat za zajímavými zážitky. Využijte jako inspiraci nabídku akcí Jarního festivalu a poznejte nová místa a lidi.

Jarní festival Prázdniny na venkově je v pořadí již šestým festivalem pořádaným Svazem venkovské turistiky v rámci projektu Prázdniny na venkově. Prázdniny na venkově pomáhají návštěvníkům venkova i místním podnikatelům. Jsou určeny především rodinám s dětmi, ale mají co nabídnout každému návštěvníkovi venkova.

11. 4. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře