Jakým značkám pro děti dáváte přednost? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jakým značkám pro děti dáváte přednost?

Pokud pozorně čtete tento web, tak už pravděpodobně víte, KAM S DĚTMI. Víte ale také CO NA DĚTI, případně CO PRO DĚTI a CO DĚTEM?

Hledáte-li například dobré oblečení pro své malé lumpy, jakou značku volíte? C&A nebo H&M? Zara nebo Mothercare? A jakou značku volíte při výběru kašiček a příkrmů pro děti. Sunar nebo Hami? A co dětská kosmetika? Jste spíše milovnice přírodních přípravků nebo sáhnete po klasice? Koho nejčastěji volí české maminky ví anketa ČESKÁ MÁMA.

 „Když hledám to nejlepší pro svojí dcerku, obvykle zjišťuji zkušenosti maminek v okolí a také hledám na internetu. Anketa Česká máma je dobrý nápad – zkušenosti ostatních jsou pro mne vodítkem při výběru,“ říká maminka Lenka K. z Vysočiny, která v anketě letos hlasovala už potřetí. Anketa Česká Máma má totiž za sebou už dva úspěšné ročníky.

Zapojte se do 3. ročníku internetové ankety o nejoblíbenější značky a produkty pro malé děti. Hlasování probíhá na webu www.ceskamama.cz do konce října a už na konci listopadu bude jasné, jaké prodejně hraček, značce dětského oblečení či internetovému obchodu s dětským sortimentem dávají české maminky přednost.

Kategorií, ve kterých hlasování na internetu probíhá, jsou dvě desítky, přičemž maminky hlasují v 19 kategoriích a poslední kategorii – Výrobek roku – nominuje a zvolí odborná porota týmu Česká máma.  Kdo hlasuje, může také vyhrát věcnou cenu. Každý, kdo se do ankety zapojí a zanechá emailový kontakt, se může zúčastnit soutěže o 10 000 Kč a balíčky s produkty značky NIVEA v hodnotě 1 000 Kč.

Podělte se s ostatními o to, jaké značky a výrobky pro své děti máte nejraději! Více o projektu najdete na www.ceskamama.cz a na Facebooku Česká máma.

11. 9. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře