Jaký byl veletrh For Kids 2014? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jaký byl veletrh For Kids 2014?

Desátý veletrh potřeb pro děti For Kids 2014 je za námi a je na čase rekapitulovat a těšit se na podzimní veletrhy For Babies a For Toys. Náš portál se stal jako už tradičně mediálním partnerem veletrhu a díky tomu jsme vám mohli poskytnout nejprve 250 tištěných čestných vstupenek a následně dalších dokonce 1000 elektronických voucherů. Na vstupném jsme tak ušetřili neuvěřitelných 187.500,- Kč. Doufáme, že jste za ušetřené korunky koupili na veletrhu něco pěkné dětem nebo možná i sobě (-:

Na veletrhu bylo zastoupeno mnoho značek dětských kočárků a potřeb pro ty nejmenší. Čtyři vystavovatelé nabízeli pomůcky na plavání a koupání, naopak hraček bylo oproti podzimním veletrhům mnohem méně. Jeden z nejvytíženějších stánků byl tradičně Mindok, kde si bylo možné nejen dětské a stolní hry zakoupit, ale také vyzkoušet. Mezi stálice, které nechyběly ani letos, patřili vystavovatelé jako Veselá nohavice, FirstBike, Babynosítka.cz (získalo čestné uznaní poroty veletrhu), MAMAJA Group (získalo ocenění Top Expo) či Yookidoo. Cenu Grand Prix si odnesla stejně jako před půl rokem Mgr. Lucie Hladíková za látkové pleny. Jakoby mě snad porota chtěla po mém podzimním reportu přesvědčit, že pampersky jsou přežitek (-:  

Tradičně nechyběly stánky nabízející dětské čepičky a oblečení pochybného původu i kvality. Jeden takový stál i naproti BabyElement, kde probíhala velká veletržní soutěž. Když jsem slyšela prodejce nabízet pánskou softshellovou bundu zlevněnou ze sedmi tisíc na sedm stovek (považte vodní sloupec 10.000!), šla jsem do kolen. Každopádně soutěž byla zdařilá, většina soutěžních kuponů, které jsme rozdali k čestných vstupenkám, si našlo cestu do našeho „losovacího“ zařízení. Desítky našich fanoušků dokonce osobně za vstupenky poděkovaly, což bylo velmi milé. 

Náš dlouhodobý partner, kde soutěž probíhala, BabyElement, nabízel krom soutěže celou řadu nápaditých produktů. Velký zájem byl o přebalovací batohy Babymule či o novou kolekci Baby od známé designové značky Built. Další z produktů, dětskou termosku Thermos si odnesla i známá a velmi sympatická dvojice Lejla Abbasová a Michael Kocáb.

Bohatý byl ale výběr i v ostatních pavilonech PVA Letňany. Ve For Pets a For Teens bylo opravdu živo. Ačkoli já jsem doprovodný program nestihla, na autogramiády i focení se prý stály velké fronty.

A jak jste si užili For Kids vy?

 

Za redakci Kam s dětmi své dojmy sepsala

 

Vendula Dittrichová  

14. 4. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře