Jak si užít s dětmi konec prázdnin? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jak si užít s dětmi konec prázdnin?

Blíží se poslední víkend prázdnin a akcemi je doslova nabitý. Stačí si jenom vybrat z našich tipů nebo se podívat na náš web. Tam najdete nápadů spoustu.

 

Den s Integrovaným záchranným systémem 

První naše pozvánka míří na Výstaviště v Holešovicích, kde se konají o víkendu hned dvě akce. V sobotu se, hlavně kluci, můžou těšit na Den s Integrovaným záchranným systémem.  K vidění bude technika a vybavení hasičů, záchranářů, vojáků a policie. Na vlastní oči uvidíte Obrněný transporter Pandur, Záchranný kamion Golem nebo velký hasičský cisternový vůz. A připravena je i spousta další zábavy pro celou rodinu.

 

Festival Barevná devítka 

Tradiční tanec, hudba, zpěv, hýření barev, rukodělné výrobky, delikatesy z celého světa, ale především neopakovatelná atmosféra. To všechno je Barevná devítka, multikulturní festival, který se tradičně v parku Podviní poslední srpnovou sobotu. Kamsdětmi.com je hrdým mediálním partnerem.

 

Skanzen Přerov nad Labem v pohádkách Zdeňka Trošky

Pokud máte rádi, nesmíte v sobotu chybět ve Skanzenu Přerov nad Labem, koná se tu totiž akce s názvem Skanzen v pohádkách Zdeňka Trošky. Bude připraven program pro celou rodinu. Třeba ve Staré škole se můžete těšit na diktát v podání režiséra Zdeňka Trošky, připravena bude i fotokostymérna, divadlo i výstava originální kostýmů.

 

Nábřeží paromilů v Hradci Králové

Na Smetanové a Eliščině nábřeží se v sobotu koná 13. ročník ojedinělého setkání milovníků páry, lodí, lodních modelů, zahradních a modelových železnic, sběratelů a konstruktérů parních strojů, mechanizmů a historických vozidel. Připravena bude prohlídka vystavené techniky, dále plavby na parníčcích po řece a jízdy na vláčcích naší i dalších zahradních železnic a jiné atrakce, ukázky parní techniky v pohybu a provozu.

 

 

Strašidla na zámku Český Těšín

Symbolické zakončení prázdnin s názvem „Strašidla na zámku“ se s dětmi převlečenými za nejrůznější strašidýlka koná každoročně na zámeckém vrchu pod Piastovskou věží.

 

 

A nezapomeňte, že v sobotu 29. srpna propukne již šestá Hradozámecká noc. Velkolepé rozloučení s létem a prázdninami.

Ve večerních a nočních hodinách otevřou své brány s netradičním programem a výjimečnou atmosférou státní i nestátní hrady, zámky a další památky. Letos je jich do projektu zapojeno přes osmdesát. 

Program bude připravený i pro děti. Více se dočtete v našem článku Hradozámecká noc myslí i na děti. 

 

Hezký poslední prázdninový víkend přeje redakce Kam s dětmi

26. 8. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře