Jak dopadlo velikonoční testování s Tescomou? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jak dopadlo velikonoční testování s Tescomou?

Obstály výrobky Tescoma u našich maminek?

Přinášíme hodnocení  Velikonočního testování s Tescomou, kterého se i tentokrát účastnilo šest vybraných maminek.
 
1.
Dobrý den,
zasílám Vám recenzi na zkušební produkty:
Předtím, než jsem obdržela silikonové formy na pečení a na čokoládu, jsem přemýšlela, zda-li formy budou praktické a zda-li jsou na pečení vhodné. Po vyzkoušení jsem se silikonovými formami moc spokojená a v budoucnu plánuji nakupovat další formy na pečení, např. bábovku, muffiny...
 
Forma 6 velikonočních vajec DELÍCIA SILICONE 
V návodu jsem si přečetla, že se formy mají před prvním pečením namazat, ale zapomněla jsem na to. Velice mě pak překvapilo, že se vajíčka nepřipálila a po vychladnutí šly hezky vyklopit. Recept jsem vyzkoušela dle návodu na obalu a vřele doporučuji. Přemýšlela jsem, že dvě vajíčka by mohly jít spojit krémem a poté polít čokoládou a dozdobit, ale ještě jsem to nevyzkoušela.
 
Formičky na čokoládu DELÍCIA SILICONE 
Dle uvedeného receptu na obalu jsem vyzkoušela čokoládu, která celé rodině moc chutnala. Čokoláda šla krásně z formičky ven, hezky vypadal i tvar vajíček. Vyzkoušela jsem do formiček také dát zbytek těsta na bábovku. Po upečení šla malá vajíčka krásně z formy a pak rovnou do pusy. To byla mňamka.
Na závěr bych chtěla říct, že s formičkami jsem moc a moc spokojená.
 
S pozdravem
Monika Janková
 
2.
Dobrý den, 
předem moc díky, že jste mi dali možnost účastnit se testování s Tescomou a získat tak dva skvělé dárky. Zprvu jsem byla k silikonovým formám trochu skeptická. Již dříve jsem si koupila silikonovou formu na bábovku od Tefalu, ale pokud jsem ji nevymazala, bábovku jsem prostě nevyklopila… A právě to, že nemusím formu vymazávat, je přece cílem silikonových forem, že?
 
Každopádně oba výrobky, jak Formičky na čokoládu, tak Forma 6 velikonočních vajec DELÍCÍA SILICONE, fungovaly výborně. Do těch velkých jsem dělala již třikrát klasické bábovkové těsto. Napoprvé jsem raděj vymazávala, pak už ne a vše šlo hladce. Čokovajíčka jsem dělala přesně dle přiloženého návodu a brzy se po nich slehla zem. Takže obojí mohu vřele doporučit a dávám jedničku!
 
Ještě jednou díky
 
Adéla Dvořáková
 
3.
 
Dobrý den, zde jsou recenze: 
Formičky na čokoládu DELÍCIA SILICONE 
Zkoušela jsem čokoládu podle přiloženého receptu - hezky to ztuhlo a dobře se to vyklopilo, vajíčka vypadala hezky, ale měla jsem tam sem tam bublinu. Hezky by vypadala kombinace bílé a hnědé čokolády, ale na to jsem už neměla čas a sílu. Jinak manželovi chutnalo a na mě nezbylo :) 
Myslím, že je to dobrý nápad. Na formě se píše, že vydrží až do 220°C, tak jsem tam nalila na zkoušku i těsto na beránka, ale bohužel se mi to nepovedlo vyklopit, musela jsem to vyškrabat lžičkou, takže z toho nic nebylo a pečení v této formě jsem zavrhla. Buď byla chyba v těstu, nebo že jsem formu nevymazala, ale myslela jsem si, ze silikon se nevymazává, tak nevím..
 
Vykrajovací forma velikonoční DELÍCIA
Pekla moje mamka, byla nadšená, že nemusí vykrajovat jednotlivě a pak přendávat na plech, to ji totiž vždycky nejvíc zdržuje a navíc nesnáší jakékoliv drobné ruční práce, takže pro ni ideální :) úspora času i nervů. Škoda, že není vánoční, to se peče vice než na Velikonoce. 
 
Jana Sternova
 
 
4.
Dobrý den,
posílám hodnocení testovaných produktů.
Obě formy mi pomohly při přípravě zajímavé pomlázky pro koledníky.
 
Vykrajovací forma velikonoční DELÍCIA
Šikovný pomocník pro rychlé vykrajování pěkných tvarů. Důležitá je správná konzistence těsta, aby se při namotávání na váleček a pokládání na formu nelámalo. Mytí v myčce bez problémů. Drobnou nevýhodou je velikost formy, nezaplnila jsem najednou celý plech, který mám doma. Hodnocení: 2

Formička na čokoládu DELÍCIA SILICONE
S pomocí formy jsem rychle a snadno vyrobila čokoládová vajíčka. Čokoláda šla vymáčknout z formy jednoduše a bez porušení hezkého ozdobného reliéfu. Nejvíc se líbila vajíčka z různých druhů čokolády slepená k sobě. Formu jsem vyzkoušela také jako tvořítko na led, ledová vajíčka byla zajímavým zpestřením. Hodnocení: 1
 
Lucie Hnátková
 
5.
Forma 6 velikonočních vajec DELÍCÍA SILICONE
Silikonová forma na pečení piškotových velikonočních vajíček se mi velmi osvědčila. Zkusila jsem jí použít jak v klasické elektrické troubě, tak v mikrovlnné troubě a oboje pečení dopadlo na jedničku. Piškotová vajíčka jsem ještě ozdobila mléčnou a bílou čokoládou a všem velmi chutnala. 

Formička na čokoládu DELÍCIA SILICONE
Silikonová forma na čokoládová vajíčka je výborná pro rychlou přípravu – stačí jenom nalít horkou čokoládu a dát vajíčka ztuhnout do ledničky. Zkusila jsem jí také jako formu na led a i toto využití je skvělé.
 
Magdalena Dlouhá
 
 
 6.
Dobrý den, 
na testování mi dorazily Formička na čokoládu DELÍCIA SILICONE  a Vykrajovací forma velikonoční DELÍCIA. Testovala jsem až těsně před Velikonocemi, ale vše dopadlo dobře. Koledníci byli nadšeni z nových netradičních dobrot. Měli plný košík barvených vajec a zvířátka z lineckého těsta ozdobené čokoládou i čokoládová minivajíčka jim udělala velkou radost. 
Jen u vykrajovací velikonoční formy mi nešlo protlačit tvary válečkem na plech, neboť hrany plechu byly vyšší než forma. Chtělo by to buď jiný plech, nebo malý váleček, ne klasický. 
Jinak ale velká spokojenost a díky 
 
Petra Tůmová 
 
Tescoma:
Všem maminkám za milé hodnocení moc děkujeme a jsme rádi, že jste byly s velikonočními pomocníky spokojeny.
Samozřejmě máme v nabídce linie DELÍCIA  také vánoční vykrajovací formy – a to jak Vykrajovací formu vánoční s vánočními motivy, tak Vykrajovací formu na rohlíčky. Věříme, že i s nimi bude vánoční pečení radost :)
 
Více informací k jednotlivým produktům a další skvělé nápady do kuchyně najdete na www.tescoma.cz.

2. 5. 2011



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře