Víte, na jaký sport mají vaše děti talent? Přijďte na zábavné testování! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Víte, na jaký sport mají vaše děti talent? Přijďte na zábavné testování!

Vezměte děti v neděli 25. května na sportovní den do haly Tatran Střešovice v Praze 6. Budete mít jedinečnou šanci zjistit, na jakou pohybovou aktivitu mají talent. Zábavné odpoledne plné pohybu totiž organizuje obecně prospěšná společnost SportAnalytik, která do Česka přináší program testování sportovních předpokladů.

SportAnalytik navazuje na úspěšnou kanadskou verzi představenou v rámci olympijských her ve Vancouveru v roce 2010, kterou prošlo více než 100 000 dětí. Jedná se o patentovanou metodu, jež se skládá ze dvou kroků.„Fyzický test odhalí pohybové dovednosti dětí, a to na základě osmi zábavných úkolů, jako jsou například sprint na 30 metrů, hod basketbalovým míčem nebo člunkový běh. Test osobních preferencí potom zkoumá jejich povahové rysy, mimo jiné zápal a motivaci,“ přibližuje Martin Jahoda, zástupce organizátora. Výsledkem je report o dvou částech. Dozvíte se, jak je na tom vaše dítě ve srovnání se svými vrstevníky a získáte doporučení pěti běžných a pěti alternativních sportů spolu s tipy na konkrétní oddíly v místě vašeho bydliště. „Cílem programu není jen vybrat konkrétní sport, ale také namotivovat děti k pohybu a fyzické aktivitě, což je v současné době více než třeba,“ doplňuje Jahoda.

SportAnalytik je určen dětem ve věku 5 -15 let. Sportovní den se zábavným testováním stojí 950 Kč a trvá 3 hodiny. Registrovat se na něj můžete na www.sportanalytik.cz.

Kde a kdy bude  možné Sportovní den SportAnalytik v Praze navštívit:

neděle 25. 5. od 9.30 na Tatranu Střešovice

neděle 22. 6. od 13.30 na Tatranu Střešovice

S sebou přibalte jen sportovní oblečení do haly, pití a dobrou náladu!

14. 5. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře