Baby Office poskytuje služby zdarma | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Baby Office poskytuje služby zdarma

Projekt Baby Office určený pro aktivní rodiče s malými dětmi získal dotaci z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR. Díky tomu nabízí od 1. srpna zájemcům své služby včetně sdílené kanceláře a miniškolky bezplatně.

Ojedinělý projekt, který byl spuštěn v pražské Michli na jaře letošního roku a umožňuje seberealizaci zejména rodičům na mateřské a rodičovské dovolené, slaví první úspěchy. Kromě pravidelných návštěvníků a uživatelů, kteří docházejí jak do sdílené kanceláře, tak do miniškolky, nyní získal dvouletý grant podpořený z prostředků Evropského sociálního fondu a rozpočtu hl. města Prahy v rámci Operačního programu Praha – Adaptabilita. Díky tomu se otevírá nejširší veřejnosti a od 1. srpna poskytuje své služby zdarma. A to hned v několika oblastech.

„Získání dotace z evropských fondů vnímáme svým způsobem jako uznání projektu a jeho základní myšlenky a jsme nesmírně rádi, že se díky tomu můžeme přiblížit i lidem, kteří doposud váhali nad jeho vyzkoušením,“ uvádí Hana Krejčí, iniciátorka a hlavní realizátorka Baby Office.

Služby sdílené kanceláře (tzv. coworkingu) a miniškolky s dětským klubem mohou bezplatně využít rodiče s dětmi až do 10 let. Může se jednat o začínající či aktivní podnikatele, ale i zaměstnance, kteří uvažují o životní a pracovní změně směrem k vlastnímu podnikání. „Služby projektu nabízíme jako praktický nástroj dalšího rozvoje těm, kteří absolvovali jakékoliv vzdělávací programy na téma podnikání a nyní hledají návazné služby - například zázemí sdílené kanceláře, kam mohou chodit nepravidelně dle vlastních potřeb, s možností využít i hlídání dětí,“ objasňuje Pavlína Bandrowská, manažerka projektu Baby Office. Každý rodič má nárok na 40 hodin bezplatného čerpání této služby za pololetí. Za dva roky dotovaného provozu jde až o 160 volných hodin. Základní podmínkou pro možnost zapojení se do projektu je bydliště či většinové podnikání v Praze.

Bezplatná nabídka Baby Office zahrnuje také možnost účastnit se cyklů vzdělávacích seminářů s názvem Desatero k úspěchu. „Jde o kurzy určené pro rodiče na mateřské nebo rodičovské dovolené, kteří se chtějí vzdělávat během svého podnikání nebo své podnikání teprve zvažují či rozjíždějí a potřebují poradit,“ vysvětluje Bandrowská. Pět seminářů je zaměřeno na téma Jak nejlépe a účinně (s)ladit práci a rodinu, dalších pět na oblast Podpora podnikání a profesní rozvoj. Zájemci z řad rodičů mohou po dobu seminářů využít i službu hlídání dětí. Úspěšní absolventi těchto kurzů pak získají finanční příspěvek na doplňkové služby v podobě individuálního koučinku nebo mentoringu.

Dále nabídne Baby Office zdarma i účast na dalších akcích typu networkingová snídaně či podnikatelský jarmark. V programu budou také jednorázová odborná školení a workshopy, které můžou zájemci navštívit samostatně dle vybraného tématu

„Rodiče se nemusí bát, že by jim nějaká novinka utekla. Zájemce budeme o nabídkách pravidelně informovat na facebookovém profilu Baby Office a veškeré informace budou průběžně dostupné i na speciálním webu http://oppa.babyoffice.cz,“ uzavírá Hana Krejčí.

Baby Office je projekt sociálního podnikání, který zaplňuje mezeru na trhu, kdy rodiče s malými dětmi nenalézají dostatek příležitosti k osobní a pracovní realizaci. Od března 2013 sídlí v rodinné vilce v pražské Michli, zhruba 3 min. od metra Kačerov a „pod jednou střechou“ poskytuje plnohodnotné pracovní zázemí pro rodiče a kvalitní péči pro jejich děti. Kromě coworkingu, miniškolky disponuje i malou kavárnou a zahrádkou s dětskými herními prvky. Na veletrzích a konferencích realizuje pro rodiče tzv. mobilní dětské koutky. Více na www.babyoffice.cz.

Redakce Kam s dětmi

31. 7. 2013



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře