Léto s dětmi na Frankově Dvoře | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Léto s dětmi na Frankově Dvoře

Čas prázdnin už je za dveřmi a možná přemýšlíte, kam letos s dětmi vyrazit. Pokud se rozhodnete strávit dovolenou v Čechách a hledáte něco extra, pak byste rozhodně neměli vynechat Jižní Čechy a Hotel **** Frankův Dvůr.

Tento hotel vás totiž nenadchne jen rozmanitostí perfektních služeb a skvělou kuchyní, ale také klidnou venkovskou atmosférou a nepřeberným množstvím možností, jak zde a v okolí trávit volný čas. Zasazený do malebné přírody Jindřichohradecka přímo vybízí k tomu, abyste zde strávili co nejvíce času a rádi se sem opět vraceli. Třeba jen na víkendový pobyt.

Frankův Dvůr  nabízí velký výběr možností ubytování. Chcete s dětmi bydlet v mezonetu? Nebo v apartmánu pro náročné? Nebo dáte přednost jednoduššímu ubytování, protože chcete trávit čas hlavně venku? Pokoje se dvěma ložnicemi zajistí soukromí rodičům i dětem. Stačí si jen vybrat...

Tohle je jednoduše místo, pro které jsou i ti nejmenší klienti důležití. Už i u nás vžité označení „baby friendly či family friendly“ na Frankův Dvůr dokonale sedí. Hned při příjezdu vás upoutá velké dětské hřiště s pískovištěm, prolézačkami, skluzavkami a lanovými můstky. Potřebujete dětskou postýlku nebo vaničku na koupání vašeho miminka? Není problém. V hotelu počítají zkrátka se vším. A pokud jde o jídlo, ani tady nepřijdou malí hosté zkrátka. Dětské menu a vysoké židličky jsou ve zdejší restauraci naprostou samozřejmostí. Celkovou přátelskou atmosféru podtrhuje i nevšední výzdoba hotelu – autorkou obrazů je totiž dívenka s neobvyklým talentem, teprve sedmiletá Darinka Franková.

A jak se zabavíte? Půjčte si kolo a vydejte se po okolí. Zkusit můžete i inline brusle. S menšími dětmi určitě navštivte nedalekou farmu, která nabízí vyjížďky na koních. Chcete zůstat u hotelu? Pak zkuste minigolf nebo stolní tenis. Pokud jste odvážnější a chcete sobě i dětem dopřát trošku více adrenalinu, projděte se při aquazorbingu po hladině rybníka v průhledné kouli. A až budete večer toužit po chvilce klidu, poseďte chvíli u táboráku. Tady zkrátka nebudete vědět, co dřív, a to ani tehdy, pokud vám zrovna nebude přát počasí. Využít totiž můžete i bazén s mořskou vodou,saunu, whirlpool a solárium.

Redakce Kam s dětmi

3. 7. 2013



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře