Koncerty pro děti plné romantických fantazií odehraje tuto sobotu Pražská komorní filharmonie | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Koncerty pro děti plné romantických fantazií odehraje tuto sobotu Pražská komorní filharmonie

Další koncerty pro děti Pražské komorní filharmonie  tentokrát s názvem Fantazijní romantismus podnítí dětské sny a představivost v prostorách Dvořákovy síně Rudolfina již tuto sobotu 2. března. V časech od 10 nebo 12 hodin tak budou moci nejmenší posluchači usednout po vzoru dospělých do hlediště skvostného sálu, nechat na sebe působit melodie od nejznámějších skladatelů a zároveň se dozvědět řadu zajímavostí ze světa hudby. Jak už sám název napovídá, malí návštěvníci budou vtaženi do barvitého období romantismu, které určovalo směr v hudbě po celé 19. století. 


Spolu s orchestrem PKF pod vedením jejího šéfdirigenta Jakuba Hrůši provedou děti hodinovým programem členové Divadla D21 (bývalé Malé Vinohradské divadlo) v rolích oblíbených postav marťánka Martina a jeho pozemských kamarádů - nezbedy Káji a rozumné Hedy. Připraveni budou rovněž speciální hosté - populární herci Bára Hrzánová a Radek Holub, kteří sobotním pořadům vnuknou nezaměnitelnou atmosféru. 

Poslední volné vstupenky v kategoriích pro děti i dospělé je možné zakoupit v kanceláři Pražské komorní filharmonie, Husova 7, Praha 1 nebo hodinu před koncertem v pokladně Rudolfina. Rezervace jsou možné telefonicky na čísle 224 267 644, e-mailem na [email protected] nebo prostřednictvím webových stránek www.pkf.cz.
 
 

 

26. 2. 2013



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře