Maminy Cup 2012, akce, na které byste rozhodně neměly chybět, milé maminky! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Maminy Cup 2012, akce, na které byste rozhodně neměly chybět, milé maminky!

Maminy Cup jsou ojedinělé sportovní hry pro maminky s bohatým doprovodním programem, kterých mottem je: „Není důležité zvítězit, ale užít si to!"

Udělejte si v sobotu 22. září 2012 čas a vyrazte do Nymburka na Maminy Cup 2012. Tamní sportovní centrum se od brzkého rána až do večera promění v místo plné her, soutěží, zábavy a relaxace, a to nejen pro maminky, ale i jejich děti a rodinné příslušníky či známé. Profesionální hlídání dětí agenturou Mary & Popp´s je na akci zajištěno, aby si maminky svůj den mohly opravdu skvěle užít a dobít si baterky nevšedními zážitky. Šikovné a zodpovědné chůvy se postarají i o ty nejmenší batolátka.  O program starších dětí se postará skvělá trenérka dětské atletiky Dita Franková, Lali jógu pro ně povede Hanka Luhanová, zasoutěží si na odrážedlech a budou si hrát například v dílnách od hudební školy Yamaha nebo ve světě kouzelných razítek. 
 
Maminky budou soutěžit ve vybraných klasických i méně známých sportovních disciplínách, cvičit výborné fitness, nechají se hýčkat na voňavé masáži či kosmetickými poradkyněmi společnosti Mary Kay, které se postarají o krásu a zdraví obličeje o rukou. Bude možné si namíchat i vlastní parfém pod vedením aromaterapeuta. V rámci doprovodného programu bude probíhat soutěž s kočárky pod vedením Pavly Maříkové s Fitmami a opravdu atraktivní a hodnotné ceny pro tuto soutěž poskytne společnost Chicco. 
 
Nebude chybět předávání medailí, diplomů a krásných cen ale ani účast zajímavých osobností ze světa vrcholového sportu. Letos svou účast potvrdily české reprezentantky ve sjezdovém lyžování Lucie Hrstková Pešánová, Eva Sochorová Jelínková a  atletka Lída Formanová. Pozvání přijaly také sportovní moderátorky České televize, Kateřina Nekolná a Barbora Černošková. 
 
Maminky se mohou přihlásit samy, s rodinou, s kamarádkami či s kolegyněmi, jako firemní tým maminek. 
Pro více informací a přihlášku zavítejte na web akce: www.maminycup.cz nebo zašlete e-mail na [email protected]
 
Maminky, s přihláškou neváhejte, akce se blíží! :)
 
A pokud byste měli zájem o soutěžení online, v naší nové soutěži můžete vyhrát vstup zdarma či s 20% slevou. Soutěž najdete zde.
 

4. 9. 2012



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře