Nejdůležitějším doplňkem vašich plavek je váš úsměv | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Nejdůležitějším doplňkem vašich plavek je váš úsměv

Děti jsou zdrojem našeho štěstí a úsměvů. Správné a pohodlné plavky, ve kterých se budeme cítit nejen pohodlně, ale i sexy a sebevědomě, naše úsměvy jen zdůrazní. Plánujete-li ještě letos nákup plavek, je opravdu nejvyšší čas.

Jaké plavky jsou pro maminky ideální?
 
TRIOLA nabízí KOMBINACI VELIKOSTÍ horního a dolního dílu. Naše zkušenosti ukazují, že většina českých žen ideálně potřebuje zkombinovat jinou velikost horního a dolního dílu plavek. TRIOLA takové kombinace nabízí. Tzn. k podprsence vel. F 75 si koupíte např. kalhotky vel. 80:)
 
TRIOLA doporučuje DVOJE KALHOTKY K JEDNÉ PODPRSENCE. Pokud si rády užijete pohodlí, doporučujeme vám pořídit si k jedné plavkové podprsence dvoje kalhotky různého střihu. Jedny do vody a druhé k opalování. Zdravotní a hygienický efekt převlékání z mokrých do suchých vaše tělo určitě ocení.

Maminky v pohybu – koupání s dětmi nám přináší nejen dobrou náladu, ale rozhodně také zvýšenou pohybovou aktivitu:) Na základě těchto zkušeností víme, že horní díl plavek musí být nejen sexy, ale musí být také spolehlivý a funkční. Všechny plavkové podprsenky TRIOLA mají např. ramínka s možností posunu, která nastavíte přesně na vaši velikost a míru pohybu.

Asymetrie není problém - tak jako nemáme stejné obě poloviny tváře, nemáme stejné ani pravé a levé prso. Pokud vás tento problém výrazněji trápí, jistě vás potěší modely s řasenými košíčky – řasení se dokonale přizpůsobí velikosti a tvaru prsou. (v kolekci 2011 vybírejte z fazón: 81032, 81034 nebo 81033)

Pareo – skvělý doplněk i bodyguard – mnohostranný a elegantní. Uvážete jej jako sukni, šaty nebo turecké kalhoty, ochráníte jím ramena i dítě, které právě usnulo na dece.

Vzory a barvy – výběr záleží jen na vašem pocitu, IN budete ve stále aktuálním námořnickém stylu, módní jsou barevné květinové motivy, výrazné symetrické vzory, které odpoutají pozornost od některých partií, mladistvě působí drobné např. karetní motivy a evergreenem jsou jednobarevné plavky. 
 
Materiály – TRIOLA vyrábí  prádlo i plavky jen z atestovaných a kvalitních materiálů, které prošly všemi potřebnými testy. Kovové doplňky neobsahují nikl, takže jsou antialergenní. Materiály jsou vzdušné, se zvýšenou odolností proti chlóru a mořské vodě. Potisky s fixací barev pro zachování jejich svěžesti.
 
Péče – Aby vaše plavky zůstaly co nejdéle jako nové, vyžadují kvalitní péči.
 
Bližší informace k péči o plavky najdete na www.triola.cz, odkaz na Vybrané články z magazínu Charme – PÉČE O PLAVKY.
 
Pokud vás cokoli z oblasti plavek zajímá a zůstalo vám nezodpovězeno, zasílejte své dotazy do naší poradny, zde na Kam s dětmi, nebo na náš TRIOLA facebook, www.facebook.com/triola.cz.
 
Krásné letní počasí na slunění i na výlet s dětmi k vodě!

Vaše TRIOLA
 
                                                                                         

25. 5. 2011



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře