I valentýnský víkend je nabitý akcemi! Stačí si vybrat... | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

I valentýnský víkend je nabitý akcemi! Stačí si vybrat...

I valentýnský víkend je opět nabitý akcemi. Už víte, kam vyrazíte? Pokud stále váháte, naše tradiční víkendové tipy vám určitě poradí. Co třeba vyrazit na koncert Kašpárka v rohlíku, na lampionový průvod, na masopust nebo na výstavu barevných kostiček. 


Dětský filmový festival Malé oči

Třetí ročník dětského filmového festivalu Malé oči se odehraje v letenském kině Bio Oko. Přinese nadupaný filmový program, k jehož hlavním lákadlům patří Biofonie s Kašpárkem v rohlíku, který v Biu Oko také odehraje koncert, nebo epizody seriálu Panika v městečku s živým dabingem. Patronkou a nadšenou podporovatelkou festivalu je herečka Simona Babčáková a festivalovým mottem je skautské Buď připraven…!

 

Lampionový průvod pro Den dětské onkologie

Na Den dětské onkologie, který si připomíná celá Evropa, bude pro širokou veřejnost připraven bohatý doprovodný program. Celé odpoledne vyvrcholí velkým lampionovým průvodem, který se vypraví od Národního divadla po Národní třídě až na Václavské náměstí. Tady bude Den dětské onkologie zakončen velkým „Galakoncertem pod koněm“.

 

Valentýnská neděle se sníženým vstupným do Národního technického muzea

Na rok 2016 jsme pro Vás v Národním technickém muzeu připravili při příležitosti výročí a významných dnů sedm termínů, během kterých budete moci navštívit muzeum namísto plného za snížené vstupné 50 Kč za osobu.

 

Masopust v pražské zoologické zahradě

V neděle bude v pražské zoo veselo. Těšit se můžete na pestrý program plný masopustních tanců a písní, průvod masek, staročeských jinochů a selek a výborných českých specialit. V rámci oslav  mají všechny děti do 15 let, které přijdou do zoo v masce nebo převleku, vstup za jednu korunu.

 

Barevný svět kostiček v Říčanech

Vstupte do světa  Lego - do světa tvořivosti, zábavy a objevování. Čeká vás letiště s letadly z 90. let i současnosti, auta, jezdící vlak, který budete moci ovládat, filmoví hrdinové, architektura a mnoho dalších exponátů z různých časových období. Uvidíte tovární sety i autorská díla ze sbírek soukromých sběratelů a stavitelů. Děti si budou moci stavět z mnoha rozmanitých kostek LEGO® Duplo a LEGO® Classic.

 

Čokoládový víkend na pohádkových Starých hradech

Přesvědčte se na vlastní oči, že na Starých Hradech pohádkové bytosti skutečně žijí. Program bude připravený hlavně pro rodiny s dětmi. Provázet vás bude třeba princezna Laskonka nebo starohradská čarodějnice Valentýna. Zažijete a všemi smysly ochutnáte pravou pohádkovou atmosféru hradu a zámku Staré Hrady.


Skitour Karlovská 50 - mini závody a rodinný závod

Největší seriál v běhu na lyžích u nás Skitour se tentokrát odehraně v Beskydech. Pohádková atmosféra je na Mini Karlovské ve Velkých Karlovicích zaručena. Pro děti je připraveno dokonce 5 tras různých délek. Chcete jet se svými dětmi? Přihlaste se na závod na 10 km, který je pro toto spojení ideální a navíc si užijete závod společně. Rodinný závod na 10 km se jede v sobotu a v neděli než dětské závody!!!

 

Hop nebo Trop

V Novém Jičíně bude o víkendu připraveno sportovní zábavní odpoledne pro celou rodinu! Vyzkoušet si můžete rope skipping (skákání přes švihadla), retro skokanské soutěže, švihadlovou školku, nebo i skákání na trampolínkách.


Valentýn v zoo Brno

V brněnské zoologické zahradě se bude slavit Valentýn. Můžete se těšit na tematické komentované krmení o lásce u tygrů, v restauraci bude připravený zmrzlinový pohár pro dva za cenu jednoho, k dispozici bude srdíčková stěna a bude se soutěžit o zážitkový program!

 

Dopoledne se zvířátky

Víte, že činčila má jemnou srst? A že had není slizký? Přijďte se o tom přesvědčit do Střediska přírodovědců v Ostravě. Uvidíte chovatelskou pracovnu s drobnými savci, terária s hady, ještěrkami a  želvami, voliéry s exotickými papoušky i akvária s rybami. Nebudou chybět ani soutěže a tvoření.

 

Spoustu dalších tipů najdete v naší bohaté databázi

 

Hezký víkend přejeme z redakce. 

10. 2. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře