Hravé léto plné zábavy a fantazie | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hravé léto plné zábavy a fantazie

Indiáni, víly, ale i umělci a farmáři ovládnou Baby Office v průběhu července a srpna. Promění se v ně všechny děti, které se zúčastní jednotlivých turnusů příměstských táborů.

Nemůžete odjet z Prahy a hledáte zajímavý prázdninový program pro Vaše ratolesti? Máte děti ve věku 4-10 let a chtěli byste jim zajistit nezapomenutelné prázdniny za skvělou cenu? Využijte nabídku příměstských táborů v Baby Office.


Indiáni se naučí stavět teepee a totem, stopovat zvěř či rozpoznávat ptačí obyvatele. Divadelníci a malíři budou vyrábět kostýmy, kulisy, loutky a nacvičovat divadelní představení, jehož veřejná premiéra pro rodiče a kamarády se uskuteční na konci týdne! Jak vypadá krasohled? A jak si ho vlastnoručně vyrobit? To se dozví děti třetího turnusu příměstských táborů. Díky němu se pak přenesou do pohádkové země víl a skřítků, budou hledat poklad za pomoci tajných zpráv od Krále pohádkové země, zažijí maškarní bál a výlet s překvapením. Ten, kdo má rád zvířata, pak nesmí vynechat naši Zvířecí farmu v druhé polovině srpna, která zavede děti na opravdový statek a naučí je pečovat nejen o zvířecí obyvatele, ale například i sázet a okopávat zahrádku.

Příměstské tábor v Baby Office nabízí tvůrčí dílny, pobyt na zahradě a v zahradní klubovně, výlety do Michelského a Krčského lesa. V programu však nechybí ani návštěva výstavy či muzea a mnoho dalších zajímavostí dle tématu. Cena 2.500 Kč/dítě zahrnuje stravu, pitný režim, pojištění a program dětí od pondělí do pátku v čase od 8.30 do 17 hodin.

Více na www.babyoffice.cz.

Redakce Kam s dětmi

 

11. 6. 2013



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře