Dolní Rakousko - Mönichkirchen-Mariensee lyžařské středisko pro všechny | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dolní Rakousko - Mönichkirchen-Mariensee lyžařské středisko pro všechny

Přinášíme vám první díl "seriálu" o lyžařských střediscích v Dolním Rakousku, které jsou jako stvořené pro rodiny s dětmi. Náš první tip je lyžařské středisko pro všechny: Mönichkirchen-Mariensee.

 

Mönichkirchen: „allrounder“ s jistotou sněhu

Kromě rodinné sjezdovky, funparku a túr na sněžnicích se zde najde spousta útulných míst k odpočinku a posilnění. Zimní dovolená, která už nemůže být pohodovější!

Pro každého nabídka na míru

Na panoramatické sjezdovce experimentují lyžaři a snowboardisté v nově vybaveném funparku nabízejícím skoky, příkré zatáčky, butter box a crazy-hill. V dětském parku se hravým způsobem učí lyžovat malí caparti a zkouší své první obloučky na přilehlé cvičné louce. Návštěvníky navíc potěší WLAN připojení u dolní stanice lanovky a fotopoint na vrcholku. Kdo by si chtěl nechat nafilmovat svůj osobní sjezd, může tak učinit na trati Skimovie.

Tip na sjezdovku: FIS sjezd nebo sjezd „Lella“

Na oblíbené trase malé kravičky „Lella“, maskotu areálu Mönichkirchen-Mariensee, projíždějí malí i velcí lyžaři tunelem ve tvaru konvice na mléko.

 

Tip na přenocováníhotel Alpengasthof Enzian

Za rekordní čas, pouhých 10 s, se malí lyžaři dostanou z postele na sjezdovku, kde již čekají různá dobrodružství od stavění bunkrů přes túry na sněžnicích až po lyžování.

3 dny dovolené s 2 noclehy v dvoulůžkovém nebo rodinném pokoji v hotelu Alpengasthof Enzian Familienoase*** v Mönichkirchenu, 2 x snídaně formou bufetu, večeře výběr ze 2 menu (1 vegetariánské), 3 x polední polévka, 1 x vstup do naší wellness oázy se saunou, parní lázní, kaldáriem a infrasaunou, na přání „baby-balíček“ na pokoji. Sněžnice s hůlkami zdarma.

 

Na osobu ve dvoulůžkovém pokoji od 160,00 € 

Paušální cena pro děti v pokoji rodičů od 85,00 €

 

Další informace a rezervace:


Wiener Alpen in Niederösterreich Tourismus GmbH

[email protected]

 

 

 

Zima v Dolním Rakousku je tak nádherná.  Více najdete na www.dolni-rakousko.info.

 

29. 11. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře