Destinace s krásnými plážemi, kterou si zamilujete vy i vaše děti? Bulharsko | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Destinace s krásnými plážemi, kterou si zamilujete vy i vaše děti? Bulharsko

Bulharsko bylo za minulého režimu jednou z mála zemí, kam mohl cestovat každý. Většina těch, co toužili po dovolené u moře, toho také využila. Když se otevřely hranice, přestalo být pro nás atraktivní, ale teď se, stejně jako pachatelé, začínáme vracet na „místo činu“. Zkrátka a dobře – jedná se o lokalitu vhodnou také pro rodiče s dětmi.

Hlavní příčinou každým rokem stoupajícího zájmu je oblíbené srovnání – kvalita rovná se cena. Bulharsko je laciné, ale veškeré služby jsou na podobné úrovni jako ty „západní“. Navíc Černé moře, které ho omývá, zůstává teplým až do konce října! Dovolená v Bulharsku může být třeba právě pro vás skvělou volbou.

Pojďme si představit alespoň některé hotely, které jsou ideální pro rodinnou dovolenou. Prvním z nich je Sirena Delfin, který se nalézá v jižní části střediska Slunečné pobřeží, cca 20 minut chůze od centra, nedaleko aktraktivní pirátské lodě Fregata. Děti zde zabaví nejen nejrůznější programy, ale také dětské hřiště a nedaleký aquapark. Snídaně jsou zde podávány formou bufetu, na oběd a na večeři si můžete zajít do některé z okolních restaurací. Pro změnu polopenzi formou bufetových stolů a také dětský bazén se dvěma miniskluzavkami v této oblasti poskytuje hotel Karolina.

V klidné části letoviska Primorsko, cca 250 metrů od aquaparku, najdete tříhvězdičkový, útulný hotel Sv. Valentin. Pobyt zde je ovšem bez stravy, což je v Bulharsku častý jev. Snídani formou bufetu však v této lokalitě nabízí příjemný rodinný hotel Eva, vhodný pro všechny věkové kategorie. Během pár minut chůze se dostanete do vodního areálu Aqualand s bazény pro děti i dospělé, skluzavkami, tobogány a řadou dalších atrakcí. Prahnete-li po polopenzi (snídaně a večeře formou bufetu), je pro vás jako stvořený čtyřhvězdičkový hotel Plamena Palace nedaleko aquaparku.

Oblíbené je rovněž letovisko Zlaté Písky, kde lze doporučit například hotel Silver. Je situován v klidné lokalitě. Pláž se sice nachází 800 metrů od hotelu, avšak dvakrát denně je klientům k dispozici kyvadlová doprava, jež je dopraví přímo na pláž a samozřejmě i zpět. Součástí hotelu je také dětský koutek a samostatný dětský bazén. Výhodou je polopenze, v jejímž rámci jsou snídaně a večeře podávány formou bufetových stolů.

Jestliže zvolíte hotel bez stravy nebo pouze se snídaní, nemusíte ztrácet hlavu. V Bulharsku se stále dá lacino napít a najíst, zdejší kuchyně je navíc pestrá a chutná. Delikatesy jako šopský salát, čevapčiči a zapečené brambory s mletým masem známe i u nás. Hodně se jí šašlik, plněné zelné či vinné listy, telecí jazyk a hlavně spousta zeleniny.

21. 7. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře