Desatero hraní na italské pláži | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Desatero hraní na italské pláži

6. března 2015

Bourání báboviček se ukázalo být pro naše téměř roční dítě ideální aktivitou. Vzhledem k tomu, že se tato činnost již zařadila do zlatého fondu každodenní rutiny (hned vedle vyklízení poliček s botami), můžeme s jistotou konstatovat existenci určitých nepsaných pravidel tohoto písečného prostoru. Desatero hraní na italské pláži tedy vypadá následovně:

 

  1. Hračky na pláži patří všem. Jakmile vstoupíte na pláž, jsou všechny předměty, které s sebou nesete, potenciálním předmětem propadnutí ve prospěch rozptýleného dětského kolektivu.
  2. Vaše dítě začne chodit. Vložíte-li sotva chodícímu dítěti do každé ruky kamínek, rozběhne se.
  3. Pokud se vaše dítě rozběhne, rozběhne se téměř vždy směrem k vodě.
  4. Buďte připraveni na všechno. Je-li v blízkosti kamínek, klacíček, vajgl, zátka od lahve, nebo šňůrka nejistého původu, vaše dítě to bude chtít ochutnat.
  5. Písek bude všude. Ano, i v plíně. V době karnevalu počítejte rovněž s konfetami.
  6. Nezírejte. Pozdně-předškolní děti s dudlíkem jsou v písečném prostoru naprosto normální. Je-li to pro vás kulturně nepřijatelné, nechoďte po třetí hodině na blízké dětské hřiště.
  7. Očekávejte interakci s dětmi. Každých deset minut si s vámi přijde popovídat pětileté dítě, které ovládá italštinu lépe, než kdy budete vy.
  8. Očekávejte interakci s dospělými. Nejaktivnější jsou italské důchodkyně a komunisté z blízké lokální buňky, kteří Vás pravidelně zaměňují za občany Ruské federace.
  9. Očekávejte interakci se psy. Pokud v blízkosti právě čůral pes, buďte si jistí, že zrovna tam se vydá vaše dítě stavět hrad.
  10. Buďte ve střehu. Nikdy nevíte, kdy se ocitnete uprostřed slipové párty. Pozor si při ostrém jarním slunci dávejte zejména v závětří a nízko u země.

 

18. 4. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře