Den otevřených dveří ve sklárně Květná | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den otevřených dveří ve sklárně Květná

Tento tip je určen obyvatelům Zlínského kraje, ale samozřejmě nejen jim. Všechny návštěvníky tohoto regionu zvou Moravské sklárny Květná na tradiční Den otevřených dveří, který se bude konat dne 14. února dopoledne (8 - 13 hod.).

Ruční výroba skla má v Květné více než dvousetletou tradici, první sklárna zde byla založena už koncem 18. století. Využijte jedinečnou příležitost podívat se, jak se sklo vyrábí, strávit příjemné odpoledne v krásném koutě naší republiky, shlédnout fireshow flammeninferno nebo užít si hudební vystoupení CM Mladí Bruštíci. Rovněž budete mít možnost zakoupit si kvalitní sklo za akční ceny.

 

 

Také si určitě nenechte ujít tradiční fašank – tedy vrchol hodovní doby před začátkem dlouhého čtyřicetidenního půstu. Ve slovácké oblasti tato tradice stále žije a těší se velké oblibě starší, ale i mladší generace. Průvod maškar, mísy koblih, zabijačkové speciality a dechová hudba se už staly neodmyslitelnou součástí fašanku, na které se všichni těší.

 

Takže ještě jednou – v sobotu 14. února dopoledne se na vaši návštěvu těší Moravské sklárny Květná.

 

26. 1. 2015



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře