Červencové "šťavnaté" testování s Tescomou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Červencové "šťavnaté" testování s Tescomou

... aneb VI. testování s Tescomou

 Léto je v plném proudu a tentokrát bude opravdu šťavnaté. Garantujeme vám totiž melouny bez pecek a jahody bez stopky. V dalším díle seriálu Testování s Tescomou budete moci vyzkoušet unikátní produkty, které hned tak někde neuvidíte. Trojice jedinečných má navíc jasný úkol – zbavit oblíbené letní ovoce všech zbytečností!


Někdy se zkrátka s tou jahodou a její stopkou nedomluvíte, a to i přesto, že toto drobné ovoce sytě červené barvy patří mezi neoblíbenější. Čerstvě utržená jahoda ze záhonku je opravdový podklad, ale ne všichni mají možnost drobné ovoce pěstovat. Potom přichází na řadu jahody kupované, a tady se objeví první větší problém v podobě zelené stopky, kterou se často bezvýsledně snažíme spolu s bílou a tvrdou dužinou odstranit. V prstech nám sice zelená stopka zůstane, ale nepříjemný zbytek dužiny si jahoda ponechá ve svém nitru. Co s tím? Značka Tescoma vyvinula unikátní vykrajovač jahodových stopek PRESTO, který bravurně zvládne odstranit nejen stopku, ale právě i dužinu. Stačí zapíchnout oba hroty s ostrými hranami vykrajovače do jahody těsně kolem stopky, zlehka sevřít a krouživým pohybem stopku i dužinu vyjmout. Vykrajovač je vyroben z velmi odolného plastu v barvě jahodové. Vychutnejte si tu pravou chuť jahod!
K létu patří meloun stejně jako k zimě horký grog. S melounem se slaví, raduje, meloun se bere na cesty, k vodě, zkrátka všude tam, kde je plno letních úsměvů a chuti do života. Jen kdyby nebylo nepříjemných jadérek… Království za melouny bez pecek! Ale kdepak, stačí jen použít patentem chráněný odpeckovač melounů PRESIDENT. Už žádné vyplivování a pracné vybírání černých jadérek. Takže, jak na to? Naporcujte meloun obvyklým způsobem, nejlépe však speciálním a bezpečným plastovým nožem na meloun a pohybem odpeckovače melounů PRESIDENT směrem od slupky zbavíte svůj oblíbený meloun všech peciček. Tak jak vám chutná?

Právě jste se snadno a rychle zbavili jadérek, jak ale odstranit dužinu od silné slupky? Pomocí klasického kuchyňského nože s ocelovou čepelí často zakrojíte do zelené slupky, nedocílíte čistě odkrojené dužiny a navíc se můžete nepříjemně poranit. Raději použijte patentem chráněnou novinku na trhu - nůž na meloun PRESTO. Unikátní náčiní je kompletně vyrobeno z prvotřídního plastu a je opatřeno ozubenou čepelí, která přesně kopíruje zaoblení melounu. Minimalizovali jsme tak možnost zranění, zato jsme maximalizovali zážitek z chuti červené dobroty! Plastový nožík v pěti zářivých barvách je vhodný nejen pro červené melouny, ale i pro žluté (cukrové), galia, cantaloupe apod.  

Líbí se vám produkty Tescomy, které jsme vám právě představili a chtěli byste je domů? Testujte s námi a produkt si za odměnu necháte! A kdo může testovat? Protože má o testování zájem čím dál tím více z vás, opět jsme spustili soutěž o testování, více se dozvíte v naší sekci Soutěžte.

Krásné léto!

11. 7. 2011



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře