BRÁNA DO PRAVĚKU | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

BRÁNA DO PRAVĚKU

IV. ročník festivalu pro neposedné děti a znavené rodiče letos s podtitulem BRÁNA DO PRAVĚKU

Kdy? sobota 20. září 2014 od 11 do 19 hodin

Kde? Písecká brána a okolí, K Brusce 5, Praha 6

Umíte vyrobit oštěp? Víte, jak rozdělat oheň? Zajímá vás, jak žili dinosauři? Letošní podzimní hrátky se ponesou ve znamení „cesty do pravěku“. Dětem i jejich rodičům a prarodičům nabídnou širokou škálu zábavných aktivit, díky nimž se ponoří do pradávné historie a zamíří až ke vzniku Země. Pravěkem bude provázet herec a moderátor Petr Vacek.

Podzimní hrátky jsou letos vymezeny tematicky. V rámci celorodinného „povyražení“ se vydáme hluboko do pravěku. Kromě představení Petra Vacka mohou návštěvníci sledovat vystoupení bubenického seskupení Recyklas a nebo se sami zapojit do rituálního bubnování. Ratolesti bude možno svěřit do rukou zkušených umělců: s akademickým sochařem Jiřím Středou budou modelovat Věstonickou Venuši, s akademickou malířkou Evou Sýkorovou-Pekárkovou namalují svou představu Velkého třesku a vyrobí si vlastního trilobita. V Pravěké škole se děti seznámí s počátky písma a procvičí paměť logickými hrami. Připravena je i soutěž Putování pravěkem
a členové archeologického oddílu Mamuti naučí zájemce rozdělávat oheň, vyrábět pazourky, oštěpy, kyje nebo sekyrky. Kdo neholduje pazourkům, může rozeznávat rostliny, sbírat je a připravit z nich i něco k snědku. Rituální malování před lovem se pak týká všech, i znavených rodičů, kteří budu mít příležitost okusit legendární únětický burčák či stále oblíbenější pivo Ferdinand. Na Pravěkém tržišti bude k dispozici kromě rozmanitého občerstvení celá škála zajímavých (nejen) prehistorických produktů. K dispozici bude i dětský koutek s hlídáním.

Zveme všechny bez rozdílu věku! Vstup na akci je zdarma.

Místo konání: Písecká brána, K Brusce 5, Praha 6 (200 m od stanice metra Hradčanská)

Více zde: www.podzimnihratky.cz

4. 9. 2014



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře